2020. szeptember 30., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
december (12)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Nézze meg a megújuló Kossuth tér terveit 3D-ben!

Főoldal>Közérdekű>Nézze meg a megújuló Kossuth tér terveit 3D-ben!
 
Írta: Pászti András
2014. június 18. 12:50
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Most szombaton délelőtt háromdimenziós képen nézhetik meg a Kossuth téri piac parkolójának és környezetének terveit azok a kispestiek, akik ellátogatnak a Kossuth térre. A speciális alkalmazás segítségével Budapest főpolgármester-helyettese és a kispesti Fidesz-KDNP frakció tagjai mutatják be a szobor melletti téren felállított sátorban a Fővárosi Önkormányzat negyedmilliárd forintos támogatásával megújuló parkoló és közösségi tér elkészült terveit.

Közel 250 millió forint támogatást kap Kispest a Fővárosi Önkormányzattól. A Tér_Köz nevű városrehabilitációs pályázaton 29 pályaművet részesített támogatásban a Fővárosi Közgyűlés, köztük a kispesti Kossuth téri piac és a Trefort iskola közötti terület rendezését, amely során a parkoló egy része fölött megemelt sportpályákat alakítanak ki, illetve az iskola bejárata előtt egy színvonalas közösségi teret hoznak létre. A terveket most szombaton 9-12 óra között megnézheti a Kossuth téri parkban felállított sátornál, ahol egy speciális tervrajz és egy tablet segítségével elevenedik meg a terület jövendőbeli képe. Ehhez nem kell mást tenni, mint a megfelelő alkalmazást elindítva a tervrajzra irányítani az okostelefon, illetve tablet kameráját, és a képernyőn máris megjelenik a megújításra váró terület tervezett háromdimenziós mása, amelyet a készülék mozgatásával minden irányból megtekinthetnek az érdeklődők.

 

Időpont: 2014. június 21. 9-12 óra

 

Helyszín: Kispest, Kossuth tér, a piac és az 50-es villamos közötti parkban

 

A szervezők tabletet biztosítanak a megtekintéshez, de akár az Ön saját telefonján vagy tabletjén is megcsodálhatja a jövendőbeli Kossuth teret!

 

A 3D-s terveket a múlt heti, Bálnában megrendezett kiállítás után Kispesten is meg lehet tekinteni

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.