2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Október 25-én nyit a megújult Shopmark!

Főoldal>Közérdekű>Október 25-én nyit a megújult Shopmark!
 
Írta: Szerk.
2018. október 02. 12:22
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hamarosan újra megnyitja kapuit a Shopmark. Az átalakult bevásárlóközpont kibővült bérlői kínálattal, valamint új márkákkal és üzletekkel, várhatóan 2018. október 25-én nyitja meg kapuit. Magyarországon először valósul meg olyan bevásárlóközpont átépítés, ahol rövid időre bezárják az épületet a vásárlók előtt.

A több mint húsz éves épület műszaki állapota korából adódóan felújításra szorult. Az alapos felmérés és a bérlőkkel való egyeztetés következtében az a döntés született, hogy a bevásárlóközpont néhány hónapos bezárásával mindenki számára hatékonyabban végezhető el egy ilyen nagy volumenű felújítás.

A teljes átalakítást a homlokzatfelújítással kezdte a kivitelező februárban – október elejére a főbejárat homlokzata már csaknem 100%-os készültséget ért el. Az átépítési folyamat jelentős mérföldkövének számított a tűzvédelmi rendszerhez tartozó sprinkler tartály kiépítése, amely felett kialakult egy utcaszinti, zöld felülettel szegélyezett közösségi tér.

A födémáttörésnek köszönhetően a földszint világosabbá vált, új mozgólépcsőket szereltek be, a parkolóból pedig mozgójárda segíti a könnyebb feljutást az épületbe.

Az épület teljes homlokzata új külsőt kapott, és az azt övező növényzet is frissül; a közel 3800 m2-nyi zöld terület kertrendezése megkezdődött, új fák és cserjék díszítik a Shopmark környezetét. A bérlői terek is megújulnak, a kedvelt jelenlegi márkák és szolgáltatások mellett új üzletekkel is bővül a bevásárlóközpont kínálata. Az ételudvar választéka színesedik, és az épületen belül új, impozáns helyszínre kerül.  

 

A megnyíló üzletekről bővebb információ itt található.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.