2021. április 21., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Októberben még nem zavarta Paróczai Anikót Kránitz luxusnyaralója, majd februárban feltalálta a spanyolviaszt

Főoldal>Közélet>Októberben még nem zavarta Paróczai Anikót Kránitz luxusnyaralója, majd februárban feltalálta a spanyolviaszt
 
Írta: Szerk.
2020. július 23. 12:25
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Állításával ellentétben nem Paróczai Anikó és a kispesti Momentum találta meg februárban Kránitz „Miszter 40 Százalék” Krisztián vagyonkezelő igazgató eltitkolt spanyolországi luxusnyaralóját, hanem még 2019 októberében a Hír TV Informátor című műsora, és a Magyar Nemzet rántotta le róla a leplet, amelyet dokumentumokkal is alátámasztott. Ám Kránitz most feljelentette Paróczait, aki szemmel láthatóan azon munkálkodik, hogy hősként és mártírként állítsa be saját magát. Pedig októberben még nem is érdekelte őt sem Kránitz eltitkolt nyaralója, sem a baloldali szövetségesei korrupciógyanúja. Elfordította a fejét, nem szólalt meg, de be akart kerülni a képviselő-testületbe. A szocialista vagyonkezelő igazgató feljelentése azonban arra is enged következtetni, hogy Kispesten is szétesőben lehet a baloldali összefogás.

OLVASTA MÁR?

Újabb álszentség Momentum-módra

 

Eleve csúsztatásra alapozva próbálja magát hősnek és mártírnak beállítani Paróczai Anikó, a korrupcióellenes élharcos szerepében tetszelgő Momentum kispesti önkormányzati képviselője és átláthatóságért is felelős tanácsnoka. Hiszen idén februárban Paróczai egy közösségi oldalán közzétett videóban azt mondta "mi (mármint a Momentum – szerk.) megtaláltuk Kránitz Krisztiánnak a nyaralóját". Bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy Kránitz „Miszter 40 Százalék” Krisztián vagyonkezelő (VAMÜSZ) igazgató eltitkolt spanyolországi luxusnyaralójáról a Magyar Nemzet és a Hír TV Informátor című műsora már 2019 októberében lerántotta a leplet, az ezt igazoló dokumentumokkal együtt. Paróczait és a Momentumot akkor még szemmel láthatóan nem zavara, hogy milyen súlyos korrupciógyanúba keveredtek a szövetségesei, hiszen a szocialistáktól azóta kirúgott Lackner Csabával is egy csapatban indult el az önkormányzati választáson, hogy bekerüljön a képviselő-testületbe. Ez pedig igencsak megkérdőjelezi a korrupció ellen szavakkal hevesen küzdő Momentum és Paróczai hitelességét, hiszen úgy tűnik, arra jó volt nekik a korrupciógyanúba keveredett kispesti baloldal, hogy velük szövetségben bejussanak városvezetésbe. Ezt követően négy hónappal Paróczai megismételte az októberi sajtóhíreket, és úgy adta elő, mintha ő találta volna meg a luxusnyaralót.

 

OLVASTA MÁR?

„Valódi konzultáció” Momentum-módra: a 444.hu olvasóival?

 

– Paróczai Anikó, Kispest Momentumos átláthatóságért felelős tanácsnoka egy posztjában azt állítja, ő találta meg Kránitz Krisztián spanyolországi ingatlanját, és ezért rabosították. Szerencsére a rendőrségi vallomásában már a valóságot mondta: „azt, hogy hol volt a ház, a Magyar Nemzetben lehetett megtalálni” – mutatott rá Paróczai álszentségére közösségi oldalán Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő. – De miért várt négy hónapot a felfedezéssel? – Tavaly októberben, az önkormányzati választások véghajrájában Paróczai Anikót és a Momentumot nem érdekelte, mi derült ki koalíciós partnerükről. Sem a Lackner-féle hangfelvételek, sem a fehér por, sem a spanyolországi ingatlan nem érdekelte őket – tette hozzá.

 

OLVASTA MÁR?

Magyarellenes kirohanásairól hírhedt a Momentum

 

Szétbomlóban a kispesti baloldali összeborulás?

A korábbi szocialista képviselő, Kránitz Krisztián VAMÜSZ-igazgató becsületsértés és különleges adatokkal való visszaélés miatt jelentette fel Paróczait, ami arra enged következtetni, hogy szétesőben lehet a – vélhetően csak a hatalom megszerzéséért köttetett – baloldali összefogás, amelynek szerves része volt Paróczai Anikó és a Momentum is.

 

Főkép: Youtube.com (képernyőkép), Magyar Nemzet, szerk.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.