2023. május 29., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
augusztus (20)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Oltás, receptfelírás és sürgős vizsgálatok - fontos információkat összegzett dr. Kumin Marianna

Főoldal>Közérdekű>Oltás, receptfelírás és sürgős vizsgálatok - fontos információkat összegzett dr. Kumin Marianna
 
Írta: Szerk.
2022. március 01. 10:18
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Márciusban is folytatódik az oltási akció a Kispesti Egészségügyi Intézetben, ahová a korábbiakhoz hasonlóan a 17 évnél idősebbeket várják oltásra – olvasható dr. Kumin Marianna közleményében, amely több olyan hasznos információt is tartalmaz, amely a gyors ügyintézést és a zökkenőmentes betegellátást segíti elő. FRISSÍTÉS A CIKKBEN!

A korábbiakhoz hasonlóan a márciusi oltási akciót is heti három napon tartják: csütörtökön és pénteken 14 és 18 óra között, szombaton pedig 10-től 18 óráig. Az intézmény főigazgató-főorvosa, dr. Kumin Marianna közleményében hangsúlyozta: továbbra is csak a 17 évnél idősebbekelt várják oltásra, mivel a Kispesti Egészségügyi Intézet központilag erre van kijelölve. „Az időpontfoglaló rendszerben lehetőség nyílik a 12-17 éves korúaknak is regisztrálni.  Egy megoldatlan technikai probléma miatt ez azonban telefonos egyeztetéshez kötött, amikor is kellő felvilágosítást kap az érdeklődő, hogy melyik oltópont fogadja kiskorú gyermekét” – írta.

 

Az intézmény vezetője felhívta a figyelmet arra is, hogy a szakrendelővel való kapcsolattartás négy lehetősége megtalálható a honlapon, a központi telefonszámon történő jelentkezés esetén pedig rendszerint 1 percen belül kaphatnak tájékoztatást a betegek. Ha a vonal foglalt, akkor nem szükséges várakozni; a 9-es gomb megnyomásával visszahívást lehet kérni.

 

Receptet a háziorvos is felírhat, továbbá lehet kérni azt a szakrendelő email címén (info@euint.kispest.hu) is.

Akinek sürgős vizsgálatra van szüksége, megfelelően kiállított sürgősségi beutalóra lesz szüksége, illetve személyes orvosi sürgősségi konzíliumkérés esetén sincs várakozási idő, mivel a szakrendelések így soron kívül ellátják a betegeket. „Esetleges váratlan betegség, távolmaradás okán a rendelésekben előfordulhat fennakadás, amiért kérem szíves megértésüket és türelmüket! Továbbra is kérem valamennyi eddig érvényben lévő védekezési szabály betartását!” – zárta sorait dr. Kumin Marianna.

 

FRISSÍTÉS:

 

Főigazgatói tájékoztató - 2022.03.01

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Kedves Betegeink!

Tájékoztatom Önöket, hogy a most kézhez kapott Miniszterelnökségi tájékoztatás szerint márciusban kizárólag a kórházi oltóhelyeken folytatódnak az oltási akció napok, a vakcinák felhasználási hatékonyságának érdekében. Így a továbbiakban Intézetünk az időponttal rendelkező személyek oltásában vesz csupán részt. Változatlanul csak a 17 évnél idősebbeket várjuk oltásra, mivel Intézetünk erre van központilag kijelölve. Az időpont foglaló rendszerben lehetőség nyílik a 12-17 éves korúaknak is regisztrálni. Egy megoldatlan technikai probléma miatt ez azonban, telefonos egyeztetéshez kötött, amikor is kellő felvilágosítást kap az érdeklődő, hogy melyik oltópont fogadja kiskorú gyermekét.

Továbbra is kérem valamennyi eddig érvényben lévő védekezési szabály betartását!

Dr. Kumin Marianna
főigazgató-főorvos

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.