2019. szeptember 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Őszi ásvány- és ékszerbörze a KMO-ban

Főoldal>Kedvcsináló>Őszi ásvány- és ékszerbörze a KMO-ban
 
Írta: Szerk.
2015. október 26. 16:52
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A KMO Művelődési Házban 2015. november 7-én szombaton 9-18 óra között ismét megrendezik a Kispesti Ásvány- és Ékszerbörzét. A rendezvény már hosszú évek óta nagy sikernek örvend. Vannak visszatérő kiállítók és vendégek, de sokan jönnek az agglomerációból és a főváros távoli kerületeiből, sőt külföldről is, Erdélyből, Ausztriából, Németországból.

A kiállításon közel 90 asztalon tekinthetik meg az érdeklődők a csodálatos színben pompázó kiállított ásványokat, eredeti kőzeteket. A kiállításon különlegességként a különböző óceánokból és tengerekből eredő kagylók és csigák is helyet kapnak. Nagyon kedveltek a különféle gyógyító ásványok és ezekből készült ajándékok. A kiállításon ezek az ezoterikus kövek is szép számmal megtalálhatók lesznek, és mindenki saját egyéniségének megfelelőt választhat majd.

 

A képre kattintva galéria nyílik.

 

Az látogatók azonban nemcsak az ásványok színpompás világába tekinthetnek be, hanem az ékszerek világába is. A kőzetekből, ásványokból készült ajándék- és kiegészítő tárgyaknak, ékszereknek – főként hölgylátogatók körében – évről évre igen egyre nagyobb sikere van. A saját készítésű ékszerek egyébként is reneszánszukat élik. A börzén tenyésztett gyöngyökből, féldrágakőből, filcből, égetett gyurmából készült gyűrűt, nyakláncot és karperecet is láthatnak majd az érdeklődők.

 

A sok különleges ásvány és ékszer mellett szakkönyveket is vásárolhatnak a látogatók, de a gyereknek is kedveskedik a KMO, hiszen lesz titkokat rejtő zsákbamacska is!

 

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

 

Bővebb információ a www.kmo.hu oldalon! 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.