2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Őszi programkavalkád

Főoldal>Kedvcsináló>Őszi programkavalkád
 
Írta: Szerk.
2018. augusztus 15. 08:48
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Megannyi érdekes és izgalmas programmal várja a kispestieket 2018 őszén is a KMO Művelődési Ház, illetve tagintézményei.
Hagyomány, hogy a Nyitott Ház programsorozat keretén belül számtalan foglalkozást próbálhatnak ki ingyen az érdeklődők. Az ingyenes bemutatkozó órákra szeptember 3-8. között kerül sor.  Idén szeptember 29-én, szombaton lesz a már hagyományos Mihály–napi búcsú a kispesti Templom téren, változatos színpadi programokkal, neves művészek fellépéseivel, kézműves, kirakodó vásárral egybekötve. Emellett folytatódnak a zenés-táncos estek is. Szeptember 7-én a Party Dance Band zenél a KMO-ban, 15-én Görög est lesz a Mydros zenekar közreműködésével, november 23-án pedig Salsa buli, a Salsa Con Timbával. 

 

Ősszel öt börzével is találkozhatnak az érdeklődők. Szeptember 9-től Autómodell börzével indul az ősz a KMO-ban. Október 17-én Sulibörze, november 11-én  Rovarbörze, valamint 17-én Ásvány-és ékszerbörze nyújt majd remek kikapcsolódási lehetőséget.   
A családokról sem feledkeztek meg, hiszen októbertől  Babaruhabörzévelbabaszínházi előadásokkalKolompos koncerttel és kézműves foglalkozásokkal (Szüreti vigasságŐszi szünidei kézműves foglalkozásÚjrahasznosító kézműves foglalkozás) is várják a kicsiket és nagyokat a KMO-ban.  Október 9-től folytatódnak az Operett délutánok a művelődési házban, október 13-án ismét vendég lesz Pál Feri mentálhigienes szakember,  október  14-én pedig a Pajzsmirigy nagy napján szinte mindent megtudhatnak a pajzsmirigy működéséről. Október 27-én pedig egy különleges születésnapi koncertre invitálják a vendégeket, a jubileumi 10 éves Obsitos Fúvószenekar koncertjére.  A remek zenei élmény garantált, mint ahogy a november 24-én,  a Boldogság nap keretén belül megrendezésre kerülő Alma zenekar koncertjén is.

 

A szeptember 16-án induló Déryné Őszi Szíházbérletet valósággal elkapkodták,  de az óvodai- és iskolai csoportok számára  még biztosított a színházi élmény, hiszen október 9-től indul a Micimackó Óvodás-, 11-től pedig a Pinokkió Kisiskolás Színházbérlet. Tovább folytatódnak a klubfoglalkozások is, az ingyenes Aktív időskor sorozat és a Gépész Filmklub vetítések, sőt a nagy érdeklődésre való tekintettel november 16-tól Gordon tréninget is szerveznek. Sőt, az évről évre nagy sikerrel folyó Internetre fel!képzések is szeptembertől folytatódnak. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.