2019. június 24., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Pereket vesztett Gajda

Főoldal>Közülünk>Pereket vesztett Gajda
 
Írta: Szerk.
2018. január 31. 08:00
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Eddig jogerősen kettő sajtópert vesztett Gajda Péter polgármester a Kispest.info szerkesztőségével és kiadójával szemben. Egy harmadikban pedig a keresetlevelét a bíróság idézés kibocsátása nélkül elutasította első fokon.

Kispest MSZP-s polgármestere korábban még hazugnak állította be lapunkat, közleményt is kiadott az önkormányzat, azt sugallva, hogy valótlanságokat írunk, és jogi lépésekkel fognak igazuknak érvényt szerezni. A bírósági ítéletek alapján ismét jól látszik, hogy lapunk, a Kispest.info minden esetben a valós tényeket mutatja be olvasóinak. Az egyik bíróság ítélet indoklásában az szerepel, hogy Gajda az általa fontosnak tartott tények közlésének elmaradására hivatkozik, ezzel jogellenesen be kíván avatkozni a szerkesztőség munkájába. Az ennek megfelelő helyreigazítás közzététele korlátozná a sajtószabadság azon elemét, amelynek keretében a sajtószerv maga jogosult eldönteni, hogy miről ír, illetve miről nem.

 

Gajda Pétert egyébként az az ügyvéd képviselte a bukott perekben, aki a Gyurcsány Ferenchez is köthető Czeglédy Csaba ügyvédje is. Czeglédy és társai ellen mintegy hárommilliárd forintos költségvetési csalás miatt nyomoznak.

 

Azt már csak halkan jegyezzük meg, kíváncsiak lennénk, hány százezer forintot „tapsolt el” Gajda a bukott perekre a kispestiek adóforintjaiból.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.