2020. április 02., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
 Friss kommentekTwitter
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Pereket vesztett Gajda

Főoldal>Közülünk>Pereket vesztett Gajda
 
Írta: Szerk.
2018. január 31. 08:00
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Eddig jogerősen kettő sajtópert vesztett Gajda Péter polgármester a Kispest.info szerkesztőségével és kiadójával szemben. Egy harmadikban pedig a keresetlevelét a bíróság idézés kibocsátása nélkül elutasította első fokon.

Kispest MSZP-s polgármestere korábban még hazugnak állította be lapunkat, közleményt is kiadott az önkormányzat, azt sugallva, hogy valótlanságokat írunk, és jogi lépésekkel fognak igazuknak érvényt szerezni. A bírósági ítéletek alapján ismét jól látszik, hogy lapunk, a Kispest.info minden esetben a valós tényeket mutatja be olvasóinak. Az egyik bíróság ítélet indoklásában az szerepel, hogy Gajda az általa fontosnak tartott tények közlésének elmaradására hivatkozik, ezzel jogellenesen be kíván avatkozni a szerkesztőség munkájába. Az ennek megfelelő helyreigazítás közzététele korlátozná a sajtószabadság azon elemét, amelynek keretében a sajtószerv maga jogosult eldönteni, hogy miről ír, illetve miről nem.

 

Gajda Pétert egyébként az az ügyvéd képviselte a bukott perekben, aki a Gyurcsány Ferenchez is köthető Czeglédy Csaba ügyvédje is. Czeglédy és társai ellen mintegy hárommilliárd forintos költségvetési csalás miatt nyomoznak.

 

Azt már csak halkan jegyezzük meg, kíváncsiak lennénk, hány százezer forintot „tapsolt el” Gajda a bukott perekre a kispestiek adóforintjaiból.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.