2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Programok a hétvégén

Főoldal>Kedvcsináló>Programok a hétvégén
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. május 27. 08:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A most következő hétvége a gyerekekről fog szólni, hiszen május utolsó vasárnapján őket ünnepeljük. Sok programot kínál nekik kerületünk, de azokra is gondolnak a szervezők a hétvégén, akik felnőtt rendezvényekre látogatnának el.

Korábban már írtunk arról, milyen programok közül válogathatnak a gyermekes családok hétvégén Kispesten. Bővebben ezekről itt olvashattok: http://kispest.info/?i=gyermeknapi_programok

 

Szombaton lesz az Üllői úti Szabó Ervin könyvtár Kultúrcafé programsorozatának utolsó előadása a nyári szünet előtt. Délután 4 órától Dinnya Dávid és a Divisi Kamarazenekar koncertjét hallgathatjátok meg, műsorukban elsősorban filmzenék találhatók. A Következő KultúrCafé előreláthatóan szeptember 24-én lesz.

Aki ennél komolyabb programra vágyik szombaton, annak a Kispesti Nagyboldogasszony Főplébánia programját ajánljuk. A főplébánia közösségi házában Szovák Kornél történész tart előadást 4 órától „Vallásosság, egyházszervezet és kapcsolat Rómával a késő középkori Magyarországon” címmel. A szervezők mindenkit szeretettel várnak rendezvényükre.

 

Vasárnap délelőtt wekerlei bolhapiac és bringabazár vár mindenkit a Wekerlei Társaskör szervezésében a Wekerlei piacon. Ha van felesleges biciklitek, alkatrészetek, amitől szabadulnátok, hozzátok el, muskátlit kaptok cserébe. A Gutenberg körút, Pannónia út, Nádasdy utca által határolt területen 9-től 12 óráig vásárolgathattok.

Vasárnap 4 órától az Ezeregyéjszaka varázsát elevenítik meg a KMO-ban. Akit szereti a hastáncot, vagy csak most ismerkedne meg vele, annak ott a helye délután a művelődési házban!

 

Jó szórakozást kívánunk Nektek a hétvégére!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.