2020. október 30., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rendezik a Városháza mögötti kis parkban kialakult helyzetet

Főoldal>Közülünk>Rendezik a Városháza mögötti kis parkban kialakult helyzetet
 
Írta: Pászti András
2013. március 16. 11:06
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Olvasónk érdeklődött az autósok által megrongált zöld területtel kapcsolatban, ami a Városháza mögött található. Utánajártunk, mi lesz a helyzet megoldása. Olvasónk levelét és az erre adott biztató választ is megismerhetik cikkünkben.

Tisztelt Szerkesztőség!

 

Örömmel tapasztalom, hogy a Városháza előtti parkot szépen rendben tartják, de az épület mögötti kis zöld terület az iskola mellett egyre inkább tönkre megy. Először csak egy-két korlát tűnt el, de mostanra már a Kossuth utcai oldalán az egész sor hiányzik. Ezt a hiányosságot kihasználva az autósok rámennek erre az eredetileg füves részre, sőt, van, aki itt parkol, mióta az okmányiroda egy része átköltözött az épület Kossuth utcai oldalára. Néha „ügyesen” odaállnak a tűzcsap mellé, és ha netán valami baj lenne, a tűzoltók nem férnének hozzá. Ez nem szabálytalan? Az esőtől, hótól kiázott területet kijárták, gödröket hagynak maguk után, s így valószínű, hogy itt már soha nem nő ki a fű sem. Jó lenne ha visszaépítenék a kerítést, ezzel is védve ezt a maréknyi kis zöld területet. Üdvözlettel, és reménykedve, hogy valaki talán intézkedik:

Dr. Klesitz Istvánné

 

Tisztelt Dr. Klesitz Istvánné!

 

Az önkormányzattól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a kerítést figyelmetlen autósok rongálták meg, ezért azt biztonsági okokból bontották el. Éppen itt a legkeskenyebb a Kossuth Lajos utca, ezért sokszor csak úgy fér el egymás mellett két autó, ha az egyik ráhajt a fűre. A kérdéses terület ugyan nem a Kispesti Önkormányzat kezelésében van, ennek ellenére igyekeznek megoldani a helyzetet – tájékoztatott Ékes Gábor alpolgármester, aki elmondta, hogy a réginél ízlésesebb, jobban látható kerítés épül majd a terület köré az eddiginél beljebb, vagyis oly módon, hogy az autósok a korábbinál könnyebben elférjenek. Azt a részt pedig, amit az autók kereke is érinthet, murvával borítják majd, így esős időben sem keletkeznek keréknyomok, a kerítés mögött pedig remélhetőleg újra kinő majd a fű.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.