2019. július 23., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rendhagyó nyílt nap a kispesti Puskás iskolában

Főoldal>Kultúra>Rendhagyó nyílt nap a kispesti Puskás iskolában
 
Írta: Szerk.
2017. március 03. 12:59
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Rendhagyó, iskolát bemutató nyílt napot szervez a Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskola március 11-én, szombaton. A különleges eseményen az intézmény diákjai segítségével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Puskás hagyományaival, értékeivel, gyerekközpontú oktatásával és innovatív módszereivel.

Az érdeklődő szülők és a leendő elsősök egy játékos képességfelmérő kalandon vehetnek részt, ahol megismerhetővé válhat a gyerekek kiemelkedő képessége, tehetsége. „Teaházunkban” meghívott szakemberek és tanítók állnak az érdeklődők rendelkezésére, akik szívesen segítenek a tanuló képességprofiljának megfelelő osztály kiválasztásában.

 

- Nyílt napunkon lehetőség lesz betekinteni az intézmény „Tablettel támogatott oktatási projektjébe”, mely az idei tanévben már 44 táblagéppel folyik. A tavalyi tanévben tartott közel 200 tabletes óra eredményei alátámasztották, hogy a diákok jól érezték magukat az órákon, a modern eszközök pedig segítették tanulásukat. Az iskola pedagógusai az innovatív szemléletet 18 különböző konferencián mutatták országos és nemzetközi konferenciákon - mondta Czékmán Balázs informatika tanár. 

 

A gyerekek mozgásos képességfelmérésen különböző kihívások, akadálypályák teljesítésével bizonyíthatják rátermettségüket. Egy másik a Honvéd leendő lány és fiú focistáit keressik, akik játékos képességfelmérés keretein belül próbálhatják ki magukat, valamint felvételt nyerhetnek induló fociosztályba.

 

 

A Polgár Judit által fémjelzett Sakkpalota program már második éve járul hozzá az alsó tagozatosok tehetséggondozásához, melyhez a leendő elsősöknek is lehetősége lesz bekapcsolódni. Bemutatkozó program részeként iskoa tanulóinak lélegzetelállító, akrobatikus rock and roll bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők, valamint az eseményt záró Táncházban megismerkedhetnek az iskola hagyományőrző profiljával, és bekapcsolódhatnak egy jó hangulatú közös táncba.

 

Várják az érdeklődőket remek hangulatú nyílt napon, melyről bővebb információt találhatnak a puskas.kispest.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztációt kérnek. 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.