2021. október 17., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rendhagyó nyílt nap a kispesti Puskás iskolában

Főoldal>Kultúra>Rendhagyó nyílt nap a kispesti Puskás iskolában
 
Írta: Szerk.
2017. március 03. 12:59
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Rendhagyó, iskolát bemutató nyílt napot szervez a Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskola március 11-én, szombaton. A különleges eseményen az intézmény diákjai segítségével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Puskás hagyományaival, értékeivel, gyerekközpontú oktatásával és innovatív módszereivel.

Az érdeklődő szülők és a leendő elsősök egy játékos képességfelmérő kalandon vehetnek részt, ahol megismerhetővé válhat a gyerekek kiemelkedő képessége, tehetsége. „Teaházunkban” meghívott szakemberek és tanítók állnak az érdeklődők rendelkezésére, akik szívesen segítenek a tanuló képességprofiljának megfelelő osztály kiválasztásában.

 

- Nyílt napunkon lehetőség lesz betekinteni az intézmény „Tablettel támogatott oktatási projektjébe”, mely az idei tanévben már 44 táblagéppel folyik. A tavalyi tanévben tartott közel 200 tabletes óra eredményei alátámasztották, hogy a diákok jól érezték magukat az órákon, a modern eszközök pedig segítették tanulásukat. Az iskola pedagógusai az innovatív szemléletet 18 különböző konferencián mutatták országos és nemzetközi konferenciákon - mondta Czékmán Balázs informatika tanár. 

 

A gyerekek mozgásos képességfelmérésen különböző kihívások, akadálypályák teljesítésével bizonyíthatják rátermettségüket. Egy másik a Honvéd leendő lány és fiú focistáit keressik, akik játékos képességfelmérés keretein belül próbálhatják ki magukat, valamint felvételt nyerhetnek induló fociosztályba.

 

 

A Polgár Judit által fémjelzett Sakkpalota program már második éve járul hozzá az alsó tagozatosok tehetséggondozásához, melyhez a leendő elsősöknek is lehetősége lesz bekapcsolódni. Bemutatkozó program részeként iskoa tanulóinak lélegzetelállító, akrobatikus rock and roll bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők, valamint az eseményt záró Táncházban megismerkedhetnek az iskola hagyományőrző profiljával, és bekapcsolódhatnak egy jó hangulatú közös táncba.

 

Várják az érdeklődőket remek hangulatú nyílt napon, melyről bővebb információt találhatnak a puskas.kispest.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztációt kérnek. 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.