2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rendőrségi tanácsok

Főoldal>Krimi>Rendőrségi tanácsok
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. augusztus 11. 08:00
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Panelházak lépcsőházaiban lévő szekrényekből lopják a vezetékeket, többek között erre is felhívja olvasóink figyelmét a kerületi kapitányság munkatársa.

Dobák Szilviától, a Kispesti Rendőrkapitányság munkatársától megtudtuk, hogy az utóbbi időben megszaporodott a vezetéklopások száma a kerületben. Egyre többször vágják ki és lopják el a vezetékeket ugyanis a panelházak lépcsőházában lévő villanyóra szekrényekből. A rendőrségi szakember felhívja az emeletes házakban lakók figyelmét arra, hogy lehetőség szerint zárják le a villanyóra szekrényeket, valamint arra is, hogy a lépcsőházba idegeneket ne engedjenek be!

 

Megtudtuk, egyre több a csatornafedél-lopás is. A rendőrkapitányság kéri az autóval közlekedőket, hogy még figyelmesebben vezessenek, mert egyre sűrűbben fordul elő, hogy hiányzik a csatornafedél az utakról. Ha valaki ilyen tárgyat cipelő személyeket lát, azonnal jelezze azt a kapitányságon, mert az elkövetők nemcsak bűncselekményt hajtanak végre, hanem a hiányzó csatornafedelek kiemelten balesetveszély-források is!

 

Jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ismeretlen tettesek ellen, akik 2011. augusztus 2-án 13 óra körüli időben ELMŰ dolgozónak kiadva magukat bejutottak egy kispesti Táncsics Mihály utcai lakásba, ahonnan közel hat millió forint készpénzt tulajdonítottak el – tájékoztatta lapunkat Dobák Szilvia. A kerületi rendőrkapitányság kéri, ha valaki azt állítja, hogy az ELMÜ-től, Gázművektől stb. jött, minden esetben ellenőrizzék le az illető által elmondottakat, vagyis hívják fel ezeket a szolgáltatókat, és az idegent ne engedjék be a lakásba!

 

Fontosabb telefonszámok:

Rendőrség segélyhívószáma: 107vagy 112.

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság (1191 Budapest Ady Endre út 29.)

telefonszáma: 292-9262.

Telefontanú ingyenesen hívható száma: 06-80-555-111.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.