2019. október 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Saját csapdájába futott bele Gajda Péter

Főoldal>Közélet>Saját csapdájába futott bele Gajda Péter
 
Írta: Szerk.
2018. december 19. 12:52
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Álszent módon történethamisítással vádolta meg Gajda Péter (MSZP) polgármester Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselőt, amiért a rendvédelmi dolgozók kitüntetése kapcsán olyan fotókat tett ki, amelyeken Gajda nem szerepelt. Miközben épp a napokban szavazta le a baloldal a Fidesz-KDNP kezdeményezését, hogy ők is helyet kaphassanak az önkormányzati felületeken.

Tudathasadás. Gajda magát hiányolja a Fidesz-KDNP frakcióvezető Facebook oldalán, miközben az önkormányzat közpénzből fenntartott tábláján nemes egyszerűséggel le van vágva a jobboldali frakció

 

„Olyan piti dolog a történethamisítás” – kommentelte Gajda Péter nemrég néhány őt is ábrázoló fotó kíséretében Dódity Gabriella közösségi oldalán. A polgármester ezzel a gúnyos bejegyzéssel arra utalt, ő maga nem látszik egyetlen egy fotón sem a jobboldali képviselő által kitett posztban, ugyanis saját magáról tett fel oda néhány képet. Nem sokáig kellett várni a válaszra. Dódity Gabriella úgy fogalmazott:

 

„pont olyan piti, mint az önkormányzat kommunikációs felületei, amelyeken nem létezik a Fidesz-KDNP frakció :D, pont olyan piti, mint az önkormányzat közterületi hirdetőtáblái, amelyeken le van vágva a frakciónk…:D”

 

Utóbbit a képviselő egy fotóval is illusztrálta, amelyen valóban elképesztő, de a közpénzből fenntartott táblán a képviselő-testületi ülésről szóló beszámoló fotójáról nemes egyszerűséggel le van vágva a Fidesz-KDNP frakció. Itt még akár legyinthetnénk is, hogy nem először reklamálnak a baloldali politikusok olyan dologért, amelyet ők maguk csinálnak. De a dolog pikantériája még csak ez után következik. Gajda Péter épp pár nappal azt követően reklamált, és hiányolta saját magát a fideszes képviselő közösségi oldalának bejegyzéséből, hogy ő maga és frakciótársai is leszavazták a Fidesz-KDNP frakció azon kezdeményezését, hogy a választási eredmények arányában szerepeljenek a pártok önkormányzati képviselői az önkormányzat kommunikációs felületein, így a Fidesz-KDNP frakció is kapjon helyet mindenhol, közöttük az ominózus közterületi tájékoztatótáblákon is.

 

Gajda magát hiányolja a fideszes képviselő közösségi oldalán, miközben Vinczekkel együtt nemmel szavazott arra, hogy a Fidesz-KDNP frakció is helyet kapjon a közpénzből fenntartott önkormányzati kommunikációs felületeken. Varga Attila, a Párbeszéd képviselője egész egyszerűen kikapcsolta a gépét a szavazáskor. (Pirossal a nemmel szavazók, sárgával a tartózkodók, zölddel az igen gombot nyomók neve látható.)

 

„pont olyan piti, mint az, hogy ideteszed ezt a kommentet, miközben alig két hete szavaztátok le, hogy kapjunk mi is helyet az önkormányzat kommunikációs felületein :D" – írta Dódity Gabriella képviselő.

 

Gajda szerint az piti, hogy ő maga nem szerepel a fideszes képviselő közösségi oldalán a képeken. Mintha nem lenne elég kommunikációs felülete a kerületben; ha valaki akarja, akkor sem tudja a vigyorát kikerülni. Szerintünk meg a hatalmas egón túl az piti, hogy mindezt úgy veti a Fidesz-KDNP-s képviselő fejére, hogy ő maga közpénzből fenntartott kommunikációs felületeken nem ad helyet más képviselőknek, és az aránytalanságért a választási eljárás során már több százezer forintos pénzbírsággal is sújtották az önkormányzatot.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.