2021. október 16., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Saját csapdájába futott bele Gajda Péter

Főoldal>Közélet>Saját csapdájába futott bele Gajda Péter
 
Írta: Szerk.
2018. december 19. 12:52
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Álszent módon történethamisítással vádolta meg Gajda Péter (MSZP) polgármester Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselőt, amiért a rendvédelmi dolgozók kitüntetése kapcsán olyan fotókat tett ki, amelyeken Gajda nem szerepelt. Miközben épp a napokban szavazta le a baloldal a Fidesz-KDNP kezdeményezését, hogy ők is helyet kaphassanak az önkormányzati felületeken.

Tudathasadás. Gajda magát hiányolja a Fidesz-KDNP frakcióvezető Facebook oldalán, miközben az önkormányzat közpénzből fenntartott tábláján nemes egyszerűséggel le van vágva a jobboldali frakció

 

„Olyan piti dolog a történethamisítás” – kommentelte Gajda Péter nemrég néhány őt is ábrázoló fotó kíséretében Dódity Gabriella közösségi oldalán. A polgármester ezzel a gúnyos bejegyzéssel arra utalt, ő maga nem látszik egyetlen egy fotón sem a jobboldali képviselő által kitett posztban, ugyanis saját magáról tett fel oda néhány képet. Nem sokáig kellett várni a válaszra. Dódity Gabriella úgy fogalmazott:

 

„pont olyan piti, mint az önkormányzat kommunikációs felületei, amelyeken nem létezik a Fidesz-KDNP frakció :D, pont olyan piti, mint az önkormányzat közterületi hirdetőtáblái, amelyeken le van vágva a frakciónk…:D”

 

Utóbbit a képviselő egy fotóval is illusztrálta, amelyen valóban elképesztő, de a közpénzből fenntartott táblán a képviselő-testületi ülésről szóló beszámoló fotójáról nemes egyszerűséggel le van vágva a Fidesz-KDNP frakció. Itt még akár legyinthetnénk is, hogy nem először reklamálnak a baloldali politikusok olyan dologért, amelyet ők maguk csinálnak. De a dolog pikantériája még csak ez után következik. Gajda Péter épp pár nappal azt követően reklamált, és hiányolta saját magát a fideszes képviselő közösségi oldalának bejegyzéséből, hogy ő maga és frakciótársai is leszavazták a Fidesz-KDNP frakció azon kezdeményezését, hogy a választási eredmények arányában szerepeljenek a pártok önkormányzati képviselői az önkormányzat kommunikációs felületein, így a Fidesz-KDNP frakció is kapjon helyet mindenhol, közöttük az ominózus közterületi tájékoztatótáblákon is.

 

Gajda magát hiányolja a fideszes képviselő közösségi oldalán, miközben Vinczekkel együtt nemmel szavazott arra, hogy a Fidesz-KDNP frakció is helyet kapjon a közpénzből fenntartott önkormányzati kommunikációs felületeken. Varga Attila, a Párbeszéd képviselője egész egyszerűen kikapcsolta a gépét a szavazáskor. (Pirossal a nemmel szavazók, sárgával a tartózkodók, zölddel az igen gombot nyomók neve látható.)

 

„pont olyan piti, mint az, hogy ideteszed ezt a kommentet, miközben alig két hete szavaztátok le, hogy kapjunk mi is helyet az önkormányzat kommunikációs felületein :D" – írta Dódity Gabriella képviselő.

 

Gajda szerint az piti, hogy ő maga nem szerepel a fideszes képviselő közösségi oldalán a képeken. Mintha nem lenne elég kommunikációs felülete a kerületben; ha valaki akarja, akkor sem tudja a vigyorát kikerülni. Szerintünk meg a hatalmas egón túl az piti, hogy mindezt úgy veti a Fidesz-KDNP-s képviselő fejére, hogy ő maga közpénzből fenntartott kommunikációs felületeken nem ad helyet más képviselőknek, és az aránytalanságért a választási eljárás során már több százezer forintos pénzbírsággal is sújtották az önkormányzatot.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.