2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Semmelweis-napi ünnepség

Főoldal>Közélet>Semmelweis-napi ünnepség
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. június 30. 15:32
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Semmelweis-nap alkalmából rendeztek ünnepséget tegnap a Kispesti Egészségügyi Intézetben. Idén először, július 1-jén munkaszüneti nap lesz az egészségügyben, így pénteken a kispesti intézet is zárva tart.

A Himnusszal kezdődő ünnepségen az intézet és az önkormányzat vezetői mondtak köszönet a kerület valamennyi egészségügyi dolgozójának az egész évben végzett áldozatos munkáért. Dr. Varga Péter, az intézet igazgatója beszédében hangsúlyozta, ez az év nem indult olyan rosszul, és bízik benne a folytatás sem hoz meglepetéseket. Legnagyobb problémának a szakemberhiányt és az eszközök amortizációjából fakadó majdani eszközhiányt emelte ki. Azt mondta, az orvoselvándorlás országos szinten is olyan komoly probléma, amire hamarosan halamilyen megoldást mindenképpen találni kell.

 

Az intézet hagyományaihoz hűen a legutóbb kinevezett főorvos tartott ünnepi beszédet. Dr. Tamás György urológus Semmelweis Ignác életét és munkásságát ismertetve többek között az egészségügyi hivatás jelentőségét is hangsúlyozta.

 

Az ünnepségen adták át a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elismeréseit is. Bencsik Pálné, a gyermekosztály asszisztense, Kötél Gáborné, a gégészet csoportvezető asszisztense, valamint Zeherné Németh Magdolna, a sebészet asszisztense kapott oklevelet munkája elismeréséül. Az intézet Semmelweis-napi ünnepség a Szózat hangjaival zárult.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.