2020. április 02., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
 Friss kommentekTwitter
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Semmelweis-napi ünnepség

Főoldal>Közélet>Semmelweis-napi ünnepség
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. június 30. 15:32
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Semmelweis-nap alkalmából rendeztek ünnepséget tegnap a Kispesti Egészségügyi Intézetben. Idén először, július 1-jén munkaszüneti nap lesz az egészségügyben, így pénteken a kispesti intézet is zárva tart.

A Himnusszal kezdődő ünnepségen az intézet és az önkormányzat vezetői mondtak köszönet a kerület valamennyi egészségügyi dolgozójának az egész évben végzett áldozatos munkáért. Dr. Varga Péter, az intézet igazgatója beszédében hangsúlyozta, ez az év nem indult olyan rosszul, és bízik benne a folytatás sem hoz meglepetéseket. Legnagyobb problémának a szakemberhiányt és az eszközök amortizációjából fakadó majdani eszközhiányt emelte ki. Azt mondta, az orvoselvándorlás országos szinten is olyan komoly probléma, amire hamarosan halamilyen megoldást mindenképpen találni kell.

 

Az intézet hagyományaihoz hűen a legutóbb kinevezett főorvos tartott ünnepi beszédet. Dr. Tamás György urológus Semmelweis Ignác életét és munkásságát ismertetve többek között az egészségügyi hivatás jelentőségét is hangsúlyozta.

 

Az ünnepségen adták át a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elismeréseit is. Bencsik Pálné, a gyermekosztály asszisztense, Kötél Gáborné, a gégészet csoportvezető asszisztense, valamint Zeherné Németh Magdolna, a sebészet asszisztense kapott oklevelet munkája elismeréséül. Az intézet Semmelweis-napi ünnepség a Szózat hangjaival zárult.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.