2021. október 16., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Sikeres volt a börze

Főoldal>Közélet>Sikeres volt a börze
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. július 14. 08:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Állásbörzét rendezett július 13-án szerdán a KÖKI Terminál a kispesti önkormányzat és a Munkaügyi Központ támogatásával. Közel 500 munkavállaló számára kínáltak munkalehetőséget a program keretében.

Körülbelül 4500 ember keres munkát Kispesten, a regisztrált munkanélküliek száma 2000 körül van. Nekik is lehetőséget kínált a KMO-ban szerdán rendezett állásbörze, ahol az álláskeresők a KÖKI üzemeltetéséhez és a bevásárlóközpontok bérlői számára szükséges munkalehetőségekkel ismerkedhettek meg. Rengetegen voltak kíváncsiak a hirdetőkre, hosszú sorban álltak az érdeklődök a nap folyamán a KMO előtt, abban bízva, hogy jobb helyzetbe kerülnek, állást kaphatnak a most induló bevásárlóközpontban.

 

A hatalmas üzleti- és kereskedelmi központban összesen 1500 új munkahely létesül majd, a kereskedelmi munkatárstól a betanított munkakörökig, a fizikai szakmunkától a vezetőállásokig. Mintegy 200 cég lesz megtalálható a KÖKI-ben, ebből a szerdai állásbörzén 20 cég – a nagyobbak – mutatkoztak be. Új kollégákat várt – többek között – a Libri, a Calzedonia/Intimissi/Tezenis, az Euronics Mega, a H&M, a Humanic, a KFC, az Office Shoes, a Rossmann, a Studio Moderna, a Tesco és a Vögele.

 

 

Akinek most nem sikerült álláshoz jutnia, vagy nem tudott elmenni a börzére, ne keseredjen el. A KÖKI Terminál honlapjára folyamatosan kerülnek fel a további álláshelyek (www.kokiterminal.hu), és információink szerint valószínűleg újabb börzét is tartanak majd.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.