2019. november 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Sikeres volt a börze

Főoldal>Közélet>Sikeres volt a börze
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. július 14. 08:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Állásbörzét rendezett július 13-án szerdán a KÖKI Terminál a kispesti önkormányzat és a Munkaügyi Központ támogatásával. Közel 500 munkavállaló számára kínáltak munkalehetőséget a program keretében.

Körülbelül 4500 ember keres munkát Kispesten, a regisztrált munkanélküliek száma 2000 körül van. Nekik is lehetőséget kínált a KMO-ban szerdán rendezett állásbörze, ahol az álláskeresők a KÖKI üzemeltetéséhez és a bevásárlóközpontok bérlői számára szükséges munkalehetőségekkel ismerkedhettek meg. Rengetegen voltak kíváncsiak a hirdetőkre, hosszú sorban álltak az érdeklődök a nap folyamán a KMO előtt, abban bízva, hogy jobb helyzetbe kerülnek, állást kaphatnak a most induló bevásárlóközpontban.

 

A hatalmas üzleti- és kereskedelmi központban összesen 1500 új munkahely létesül majd, a kereskedelmi munkatárstól a betanított munkakörökig, a fizikai szakmunkától a vezetőállásokig. Mintegy 200 cég lesz megtalálható a KÖKI-ben, ebből a szerdai állásbörzén 20 cég – a nagyobbak – mutatkoztak be. Új kollégákat várt – többek között – a Libri, a Calzedonia/Intimissi/Tezenis, az Euronics Mega, a H&M, a Humanic, a KFC, az Office Shoes, a Rossmann, a Studio Moderna, a Tesco és a Vögele.

 

 

Akinek most nem sikerült álláshoz jutnia, vagy nem tudott elmenni a börzére, ne keseredjen el. A KÖKI Terminál honlapjára folyamatosan kerülnek fel a további álláshelyek (www.kokiterminal.hu), és információink szerint valószínűleg újabb börzét is tartanak majd.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.