2020. október 01., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Sikeres volt az Egészségi Állapotod Napja

Főoldal>Közérdekű>Sikeres volt az Egészségi Állapotod Napja
 
Írta: Szerk.
2018. november 19. 16:24
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Évről-évre egyre többen vesznek részt a Kispesti Diabetes és Egészség Klub ingyenes szűrővizsgálatokat nyújtó Egészségi Állapotod Napján. A résztvevők számára a Semmelweis szakiskola diákjai végezték a méréseket, vizsgálatokat, szűréseket.
Harmadik alkalommal rendezte meg a Kispesti Diabétesz és Egészség Klub az Egészségi Állapotod Napja elmevezésű lakossági egészségnapot a Bolyai iskolában. A Huszák János vezette egészséges életmódot népszerűsítő egyesület minden évben hagyományosan a nemzetközi diabétesz világnaphoz kapcsolódva rendezi meg egészségnapját.
 
 
A megnyitó és a Monspart Sarolta tájfutó világbajnok, az egészséges életmód nagykövete mozgásforma bemutatóját követően kezdetét vették az ingyenes vizsgálatok, amelyeket a kispesti Semmelweis Ignác Szakképző Iskola diákjai végezték.
 
A résztvevők részt vehettek vércukor-, koleszterin-, HIV- és hepatitis C-szűrésen, valamint triglicerid-, ládtalp- és hallásvizsgálaton, csontsűrűség-mérésen, szívdiagnosztikán is.
 
- Egyre nő az emberek nyitottsága az egészségükkel, egészségi állapotuk felmérésével kapcsolatban, amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy évről-évre egyre többen vesznek részt a rendezvényünkön - mondta lapunknak Huszák János, az egyesület elnöke. - Azonban sajnos mindig van olyan eset, hogy éppen a rendezvényünkön szembesül vele valaki először, hogy egészségügyi problémája, betegsége van, például a vizsgálat után szerez tudomást arról, hogy cukorbeteg - tette hozzá -, ilyenkor őket megfelelő szakorvoshoz irányítjuk. - A legfontosabb azonban, és ezt is hangsúlyozzuk, a megelőzés és az egészséges életmód - hívta fel a figyelmet Huszák János.
 
 
A rendezvény népszerűsítésében részt vett Fekete Márk (Fidesz-KDNP), a Szociális és lakásügyi bizottság tagja, és Vidra Zoltán (Fidesz-KDNP), Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság szakértője, akik biztosították az eseményen a vendéglátást is.
 
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.