2024. március 03., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.9dd72b1f6f59.jpg]

Sűrű éjszakájuk volt a kispesti polgárőröknek

Főoldal>Közérdekű>Sűrű éjszakájuk volt a kispesti polgárőröknek
 
Írta: Szerk.
2022. november 22. 09:52
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egymás után két balesetnél is segédkezniük kellett a Kispesti Készenléti Polgárőrség polgárőreinek vasárnap este. Beszámolójukból kiderült, nemcsak ők, hanem a környéken lakók sem voltak restek segítséget nyújtani.

November 20-án 18 óra után nem sokkal a Nagykőrösi út 18. kerületi szakaszára hívták őket, ahol villanyoszlopnak csapódott egy furgon. „Polgárőreink a helyszín biztosításában és a forgalom terelésében segítettek, hogy a tűzoltók és rendőrök biztonságosan és nyugodtan végezhessék munkájukat” – írta meg a Kispesti Készenléti Polgárőrség Facebook-oldala.

 

A bejegyzésből kiderült, miután a polgárőrök végeztek itteni feladataikkal, értesítést kaptak arról, hogy forgalmi baleset történt Kispesten, az Ady Endre út és Vas Gereben utca sarkán. Megérkezésük után biztosították a helyszínt, csapatuk elsősegélynyújtója pedig megkezdte a sérültek vizsgálatát és helyszíni ellátását. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a polgárőrök terelték a forgalmat.

 

Köszönjük a környéken lakóknak, akik a mentők megérkezéséig pokrócot és vizet hoztak a sérülteknek. Illetve külön köszönet illeti azt a kedves urat, aki a hidegben dolgozó polgárőreinknek egy tábla csokit hozott ajándékba!” – írták beszámolójukban.

 

Fotók: facebook.com/Kispestikeszenletipolgarorseg

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.