2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Szelektíven Kispesten is

Főoldal>Kölyök>Szelektíven Kispesten is
 
Írta: Pászti András
2014. március 26. 09:05
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Február végétől Kispest valamennyi háztartásában már szelektíven gyűjthetjük a papírt, valamint a fémet és a műanyagot, amelyet ingyenesen elszállít a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Az ingyenes szolgáltatást a Bolyai iskolában népszerűsítették.

Egyhetes roadshow keretében ismerkedhettek meg a Bolyai János Általános Iskola tanulói a szelektív hulladékgyűjtés fontosságával. Az FKF Zrt. által szervezett eseményen több érdekes program is várta a tanulókat, az egyik legnépszerűbb kétség kívül a hulladékgyűjtési verseny volt, amelynek során a lehető legtöbb műanyag hulladékot kellett összegyűjteniük az osztályoknak. A nyertes a 4.a osztály lett, amelyiknek 65,8 kg petpalackot sikerült összegyűjtenie. Második helyen a 7.b harmadik helyen a  5.b osztály végzett. A diákok a szelektív hulladékgyűjtési rendszer edényeinek kicsi mását, pólókat és más reklámajándékokat kaptak dr. György István főpolgármester-helyettestől.

 

 

– Február végétől Kispest valamennyi otthonában szelektíven lehet gyűjteni a papír, valamint a műanyag és fém hulladékot, amelyet ingyenesen elszállít az FKF Zrt. Nagyon fontos, hogy környezetünk védelme érdekében, amit csak lehet, újrahasznosítsunk, és erre megtanítsuk gyermekeinket is. Bízom benne, hogy a Kispesten élők is megszerették már, és élvezik a házhoz menő rendszer előnyeit – mondta lapunknak dr. György István főpolgármester-helyettes.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.