2022. augusztus 17., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tarlós István: A pesterzsébeti fürdő Földesi Gyula lobbijának köszönhetően újult meg

Főoldal>Közérdekű>Tarlós István: A pesterzsébeti fürdő Földesi Gyula lobbijának köszönhetően újult meg
 
Írta: Szerk.
2022. március 02. 12:04
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Tarlós István Pesterzsébetre látogatott, ahol Földesi Gyula Fideszes országgyűlési képviselőjelölttel együtt kereste fel azokat a fejlesztéseket, amelyekre főpolgármestersége idején kapott pénzt a kerület. Jártak a teljes egészében felújított, nemrég átadott Duna-parti sétányon s a mellette fekvő, „újjáélesztett” gyógy- és strandfürdőnél is, amit a kudarcokkal teli Demszky-korszakban zártak be, s amelyet végül Földesi Gyula lobbijának köszönhetően újítottak fel.

Ismeretes, Tarlós István főpolgármestersége idején nemcsak a korábban veszteséges fővárosi fürdővállalatot tette nyereségessé, hanem irányításával lehetőség nyílt arra is, hogy visszakaphassák a Pesterzsébeten élők az egykor patinás létesítményt, a kispestiek körében is rendkívül népszerű gyógy- és strandfürdőt, amely 2005-ben, a kudarcos Demszky-korszakban zárt be.

 

Újraélesztése a 2010-ben kezdődött főpolgármesteri ciklusom hét fürdőfelújítást tartalmazó programjába Földesi Gyula kezdeményezésére került bele” – nyilatkozta Tarlós István. Felidézte, a fürdő belső terének elemei 2018 végére elkészültek: a többi közt termálmedencét, wellness és szauna részleget, élményfürdőt és gyermekmedencét alakítottak ki.

 

A korábbi főpolgármester szavai szerint a projekt 2019 nyarára, a BGYH Zrt. közreműködésével, Szabados Ákos polgármester támogatásával és Földesi Gyula tettrekészségének hatására fejeződött be. Ekkorra készült el ugyanis a külső strand is, ahol egy 25 méteres úszómedence, valamint hullám-, wellness- és gyermekmedence is helyet kapott. Földesi Gyula, Pesterzsébet és Kispest közös, Fideszes országgyűlési képviselőjelöltje egyértelműsítette: a jövőben is számíthatnak a pesterzsébetiek a kormány támogatására, mert Pesterzsébetnek előre kell menni, nem hátra.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.