2022. október 02., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (50)
augusztus (20)
július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tartsuk be a szabályokat!

Főoldal>Közülünk>Tartsuk be a szabályokat!
 
Írta: Szerk.
2020. december 16. 07:30
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hetek, sőt hónapok óta rányomja életünkre, mindennapjainkra a bélyegét a koronavírus járvány, az emiatt elrendelt, az emberek egészségét és életét védeni hivatott korlátozó intézkedések. Emiatt – érthető okokból – sokan frusztráltabbak is lehetnek, netán háborognak valamely védelmi szabály bevezetése ellen. A kormány nemrég a már bevezetett korlátozó intézkedések hatályának január 11-ig történő meghosszabbításáról is döntött. A szabályok betartásának, a fegyelmezett viselkedés fontosságáról Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő írt egy fontos, figyelemfelhívó írást közösségi oldalán:

„A maszkot azért kell hordanunk, hogy minél kevesebben kerüljünk oda, ahol az igazi maszkosok megfeszítetten küzdenek a vírus ellen. És azért is kell hordanunk, hogy az igazi maszkosok bírják a tempót, ne legyen olyan sok fertőzött, hogy már ne bírják”

 

 

Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő írása

 

Olvasom a rengeteg kommentet itt-ott, a kirohanásokat, ki miért nem fog közterületen (vagy épp máshol sem) maszkot hordani. Sokan vannak. Néhányan próbálják sorolni az észérveket nekik, hiába. Nincs is vírus, ez csak politika, hülyeség az egész.

 

Közben elnézem ezeket a fotókat, és én szégyellem magam. Ők épp a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és az Országos Mentőszolgálat munkatársai, de bármelyik egészségügyi intézmény dolgozói lehetnének a fotón. Egész nap ebben a felszerelésben vannak, és mosolyognak!

 

Csak picit legyünk tekintettel egymásra, a veszélyhelyzetre! Ezt a sokak szerint borzasztó dolgot, a maszkot azért kell hordanunk, hogy minél kevesebben kerüljünk oda, ahol az igazi maszkosok megfeszítetten küzdenek az ellen a vírus ellen, ami sokak szerint nem is létezik. És azért is kell hordanunk, hogy az igazi maszkosok bírják a tempót, ne legyen olyan sok fertőzött, hogy már ne bírják, és meg tudják menteni esetleg azoknak az életét is, akik most a leghangosabbak.

 

Őszinte szívvel kívánom nekik, soha ne tudják meg se ők, se a szeretteik, milyen kegyetlen is lehet ez a vírus, és soha ne kelljen az igazi maszkosokkal élőben találkozniuk! De kérem őket, nézzék meg a képeket, és tegyék fel a maszkot! Ha az egészségügyben értünk dolgozók kibírják ezt a menetfelszerelést, az az egyszerű rongymaszk nem jelenthet problémát. Tegyük fel egymásért!

 

És a legfontosabb: hála, köszönet, elismerés és kitartás! Ezt üzenjük valamennyi egészségügyi dolgozónak!

 

Forrás: doditygabriella.hu

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.