2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tovább szépül az Ötvenhatosok tere

Főoldal>Közélet>Tovább szépül az Ötvenhatosok tere
 
Írta: Kroó Zita
2014. február 27. 10:45
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Tavaly műfüves focipályát alakítottak ki, most folytatódik a terület korszerűsítése: felújítják a játszóteret és átépítik az emlékparkot is. A munkálatok áprilisra fejeződnek be.

Bővítik a játékokat, gumiburkolatot raknak a gyerekek biztonsága érdekében a játszótér eszközei alá, valamint árnyékolt homokozóval, hintával, ivókúttal és padokkal is gazdagítják a környezetet – mondta Tóthné Szabó Éva (Fidesz-KDNP). Kispest alpolgármestere hozzátette, a megóvás érdekében zárhatóvá teszik az elkészült játszóteret. A tér másik oldalán felújítják az emlékművet, és környezetét is megszépítik. Fákat, sövényeket ültetnek, padokat helyeznek ki és virágágyásokat is kialakítanak a pihenőparkban. A fővárosi önkormányzattal folytatott sikeres tárgyalás eredményeképpen a tervek szerint az Ady Endre úton fekvő tér két oldalát zebra köti össze a jövőben.

„A műfüves focipálya és a kültéri edzőterem befejezése után fontosnak tartottuk, hogy a gyermekes családoknak egy modern játszóteret hozzunk létre. A közterületet úgy újítjuk fel, hogy az emlékmű mellett kulturált pihenőpark is a kispestiek kikapcsolódását szolgálja majd” – hangsúlyozta Tóthné Szabó Éva (Fidesz-KDNP), Kispest alpolgármestere.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.