2021. szeptember 20., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

További egészségügyi forrásokról tárgyalt a kispesti Fidesz

Főoldal>Közélet>További egészségügyi forrásokról tárgyalt a kispesti Fidesz
 
Írta: Szerk.
2021. február 23. 15:29
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az elmúlt évben Kispest 931 millió forintos támogatást kapott az Egészséges Budapest Programból az Egészségügyi Intézet fejlesztésére. A kormány folytatja Budapest egészségügyi fejlesztését, ezért Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője és Pap Sándor, választókerületi elnök tárgyalásokat kezdeményezett további Kispestre érkező forrásokról.

Közel egy milliárd forint kormányzati támogatásból fejlődhet a Kispesti Egészségügyi Intézet. A helyi Fidesz a következő években is nagy figyelmet fordít a helyi egészségügy fejlesztésre, ezért Dódity Gabriella és Pap Sándor a kormányhoz fordult további támogatásokért.

 

- Kispest 931 millió forintos támogatást kapott az Egészséges Budapest Programból az Egészségügyi Intézet fejlesztésére. A napokban Tóvizi Attilánál, az EMMI programért felelős miniszteri biztosánál jártunk dr. Pap Sándor választókerületi elnökkel – írta közösségi oldalán a a Fidesz-KDNP képviselőcsoport vezetője. Dódity Gabriella hozzátette: többek között arról egyeztettek, van-e arra lehetőség, hogy plusz forrást kapjon Kispest annak érdekében, hogy a főigazgató asszony által elgondolt fejlesztéseket maradéktalanul meg tudják valósítani.

 

Az elmúlt időszakban hatalmas átalakuláson ment és megy a jövőben is keresztül a Kispesti Egészségügyi Intézet. Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője lapunknak örömét fejezte ki az új rendelő megépítésével kapcsolatban. A kormánypárti képviselő Dr. Kumin Marianna főigazgató-főorvos főigazgatónak külön köszönetet mondott. Az új rendelő kialakítása a kerületi egészségügyi fejlesztési program Kispesti Egészségügyi Intézet átfogó fejlesztésének részeként valósult meg.

 

- A főigazgató asszony kiválóan menedzseli a Kispesti Egészségügyi Intézetben megvalósuló fejlesztéseket és átalakításokat. Az Egészséges Budapest Program tavalyi pályázatán Kispest az egyik legnagyobb összegű támogatást kapta, ezért köszönet jár a kormánynak és a főigazgató asszonynak és munkatársainak – mondta el lapunknak Dódity Gabriella.

 

Az Egészséges Budapest Program pályázatán keresztül elnyert támogatásból hamarosan a cukorbetegséggel élő páciensek számára egy új, széles szakmai portfólióval működő kardiometabolikus centrum is kiépül, amely tovább javítja majd a kispestiek egészségügyi ellátását. Továbbá megvalósulhat az egynapos sebészeti ellátás rendszere is.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.