2021. szeptember 21., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Továbbra is a lehető legjobb eredmény a cél

Főoldal>Kupa>Továbbra is a lehető legjobb eredmény a cél
 
Írta: Szerk.
2019. június 13. 15:19
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egyelőre a felkészülésre és a csapat megismerésére koncentrál a Budapest Honvéd FC új vezetőedzője, aki szerint természetes, hogy egy ilyen nagy múltú csapatnak mindig az élmezőnyben kell lennie. Giuseppe Sannino szeretné, ha majd a teljesítmény beszélne helyette, hiszen ő a munkában és nem a dumában hisz.

Bemutatkozott Guiseppe Sannino, a Budapest Honvéd FC új vezetőedzője, aki büszke arra, hogy egy ilyen jól szervezett, nagy múltú és komoly klubhoz érkezett. A 62 esztendős szakember már korábban is ismerte a Honvédot.

 

– Komoly történelemmel bíró együttesről van szó, elég, ha csak Puskás Ferenc nevét említem, de emlékszem például Détári Lajosra is, aki a Bolognában és az Anconában is szerepelt Olaszországban.

 

Az új vezetőedző élőben, illetve videóról is megnézett több Honvéd meccset, hogy a csapat jelenlegi helyzetéről is képbe kerülhessen. Rámutatott, hogy a magyar futball jól láthatóan fejlődik, az NB I erős bajnokság, és a Honvédnál is profi körülmények várták.

 

 

Így már az új vezetőedzővel az élen kezdhette meg a következő szezonra való felkészülést a Honvéd, a csapattagok már túl vannak az orvosi vizsgálatokon és fizikai erőfelmérőkön, a mai napon pedig már tréningezett is az együttes. Az itthoni edzések mellett júliusban egy ausztriai edzőtáborban is részt vesznek a Honvéd sportolói az új szezon kezdete előtt, majd megkezdik az Európa-liga szereplést.

 

– A csapat az előző szezonban jó teljesítményt nyújtott, ma megtartottuk az első edzést és igyekszünk minél hamarabb felkészülni a következő bajnokságra – mondta a vezetőedző. – A tegnapi és a mai nap leginkább arra szolgált, hogy megismerhessem a fiúkat, a következő egy hónapban pedig még jobban össze tudunk majd csiszolódni az első Európa-liga mérkőzésig – tette hozzá.

 

Giuseppe Sannio egyelőre a felkészülésre, a csapat lehető legteljesebb megismerésére koncentrál:

–  Korai lenne még a konkrét célokról beszélni, én amúgy is a munkában hiszek és nem a dumában – hangsúlyozta. – A futball az életem, a pályán érzem otthon magam igazán és szeretném, ha a teljesítményünk beszélne majd helyettünk. Az persze egyértelmű, hogy a Honvédnak mindig az élmezőnyben kell lennie – tette hozzá.

 

A vezetőedző arról is beszélt, hogy egyaránt hangsúlyt fektet a támadó- és a védekező játékra is, hiszen – ahogy mondta – fontos a csapat összhangja, a jó védekezés, de ha nem lesz gól, nincs győzelem sem.

 

Giuseppe Sannio stábja:

Alessandro Recenti, másodedző

Stefano Albertoli, segédedző és videóelemző

Valerio Zuddas, erőnléti edző

Vlada Avramov, kapusedző (ő később csatlakozik a stábhoz)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.