2019. augusztus 26., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Továbbra is a lehető legjobb eredmény a cél

Főoldal>Kupa>Továbbra is a lehető legjobb eredmény a cél
 
Írta: Szerk.
2019. június 13. 15:19
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egyelőre a felkészülésre és a csapat megismerésére koncentrál a Budapest Honvéd FC új vezetőedzője, aki szerint természetes, hogy egy ilyen nagy múltú csapatnak mindig az élmezőnyben kell lennie. Giuseppe Sannino szeretné, ha majd a teljesítmény beszélne helyette, hiszen ő a munkában és nem a dumában hisz.

Bemutatkozott Guiseppe Sannino, a Budapest Honvéd FC új vezetőedzője, aki büszke arra, hogy egy ilyen jól szervezett, nagy múltú és komoly klubhoz érkezett. A 62 esztendős szakember már korábban is ismerte a Honvédot.

 

– Komoly történelemmel bíró együttesről van szó, elég, ha csak Puskás Ferenc nevét említem, de emlékszem például Détári Lajosra is, aki a Bolognában és az Anconában is szerepelt Olaszországban.

 

Az új vezetőedző élőben, illetve videóról is megnézett több Honvéd meccset, hogy a csapat jelenlegi helyzetéről is képbe kerülhessen. Rámutatott, hogy a magyar futball jól láthatóan fejlődik, az NB I erős bajnokság, és a Honvédnál is profi körülmények várták.

 

 

Így már az új vezetőedzővel az élen kezdhette meg a következő szezonra való felkészülést a Honvéd, a csapattagok már túl vannak az orvosi vizsgálatokon és fizikai erőfelmérőkön, a mai napon pedig már tréningezett is az együttes. Az itthoni edzések mellett júliusban egy ausztriai edzőtáborban is részt vesznek a Honvéd sportolói az új szezon kezdete előtt, majd megkezdik az Európa-liga szereplést.

 

– A csapat az előző szezonban jó teljesítményt nyújtott, ma megtartottuk az első edzést és igyekszünk minél hamarabb felkészülni a következő bajnokságra – mondta a vezetőedző. – A tegnapi és a mai nap leginkább arra szolgált, hogy megismerhessem a fiúkat, a következő egy hónapban pedig még jobban össze tudunk majd csiszolódni az első Európa-liga mérkőzésig – tette hozzá.

 

Giuseppe Sannio egyelőre a felkészülésre, a csapat lehető legteljesebb megismerésére koncentrál:

–  Korai lenne még a konkrét célokról beszélni, én amúgy is a munkában hiszek és nem a dumában – hangsúlyozta. – A futball az életem, a pályán érzem otthon magam igazán és szeretném, ha a teljesítményünk beszélne majd helyettünk. Az persze egyértelmű, hogy a Honvédnak mindig az élmezőnyben kell lennie – tette hozzá.

 

A vezetőedző arról is beszélt, hogy egyaránt hangsúlyt fektet a támadó- és a védekező játékra is, hiszen – ahogy mondta – fontos a csapat összhangja, a jó védekezés, de ha nem lesz gól, nincs győzelem sem.

 

Giuseppe Sannio stábja:

Alessandro Recenti, másodedző

Stefano Albertoli, segédedző és videóelemző

Valerio Zuddas, erőnléti edző

Vlada Avramov, kapusedző (ő később csatlakozik a stábhoz)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.