2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tudnivalók, melyekkel érdemes tisztában lenniük a betegeknek, mielőtt telefont ragadnának

Főoldal>Közérdekű>Tudnivalók, melyekkel érdemes tisztában lenniük a betegeknek, mielőtt telefont ragadnának
 
Írta: Szerk.
2021. szeptember 21. 13:07
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Mostanra a Kispesti Egészségügyi Intézetben is visszatért az élet a megszokott kerékvágásba, így a betegeket személyesen fogadják az orvosok a rendelőkben. Természetesen sokan hívják az intézetet telefonon is, azonban nem mindegy, milyen időpontban és milyen ügyben tesznek így a betegek. A vonalak túlterheltségét elkerülendő, az intézet főorvos-főigazgatója közleményben foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat a témában.

Ahogy arra Dr. Kumin Marianna közleményében emlékeztetett, az intézet célja a kispestiek egészségének megóvása, jó életminőségének biztosítása, betegség esetén színvonalas ellátása. Szolgáltatásaikat a koronavírus-járvány közepette is sikerült működtetniük a távmedicina alkalmazásával, főként az internet adta lehetőségeknek köszönhetően.

 

Mostanra az élet nagyrészt visszatért a normál kerékvágásba, így a betegeket személyesen fogadják a szakorvosi rendelőkben. Fontos tudni: a betegellátás mellett – vizsgálat közben vagy két vizsgálat között – az orvos és az asszisztens adatvédelmi okokból kifolyólag, illetve illendőség miatt sem kezelhet telefonhívásokat.

 

A főigazgató főorvos éppen ezért hangsúlyozta: megvizsgálták a beérkező hívások idejét, és látták, hogy többségüket hétfőn, a délelőtti órákban indítják a betegek, leginkább 11 óra körül.

 

„Mindezek miatt arra kérjük tisztelt Betegeinket, hogy továbbra is elsősorban az online időpontfoglalást, és a személyes ellátás nélkülözhetősége esetén az e-mail rendszert használják. A délelőtti órákban azok a Betegek éljenek a telefonkapcsolattal, akiknek sürgős ellátásra van szükségük! Egyéb esetben a túlterheltségen kívüli időpontban szíveskedjenek keresni Intézetünket!” – tanácsolta közleményében a főorvos-főigazgató.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.