2019. október 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újabb kispesti kátyú okozott balesetet

Főoldal>Közülünk>Újabb kispesti kátyú okozott balesetet
 
Írta: Szerk.
2019. április 15. 13:11
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Legalább két éve vágták ki azt a fát a Batthyány utcában, amelynek gyökérzete úgy szétnyomta a járda aszfaltját, hogy az balesetveszélyessé vált. Ezalatt az idő alatt nem sikerült rendbe tennie a városvezetésnek az érintett gyalogos közlekedőt, aminek egy újabb baleset formájában meg is lett a következménye.

Újabb balesetet, sérülést okozott a baloldali városvezetés hanyagsága, és a legkisebb odafigyelést igénylő teendők elodázása: március végén egy idős hölgy elesett, és beverte a fejét az aszfaltba, mert megbotlott a Batthyány utca 24-26. közötti járdarészen, és elesett. Olyan súlyos sérüléseket, horzsolásokat, véraláfutásokat szenvedett, hogy hetekkel később, amikor találkoztunk vele, még mindig csupa seb és lila-bíbor színű volt az arca. A hölgy egyébként sokat panaszkodott a kispesti ügyeletre is, mert, mint mondta, látleletet sem kapott, és sérüléseit végül máshol látták el.

 

 

A képen is jól látható, hogy itt valaha egy fa volt, ez pedig a számára kihagyott földes felület, csak a fa gyökérzete annyira szétnyomta a járda aszfaltját, hogy – vélhetően ezért – ki kellett vágni. Csakhogy a hölgy elmondása szerint ez legalább két éve történt. Amikor a helyszínen jártunk, észrevettük, hogy az épület másik oldalán lévő járdán is mély, balesetveszélyes kátyúk, aszfalthibák éktelenkednek, amelyek amúgy sem nyújtanak ritka látványt a szocialista Gajda Péter által vezetett Kispesten.

 

A képre kattintva tekintse meg galériánkat!

 

Több esetben is történt már baleset Kispesten a kerület gazdátlansága miatt: lapunk is beszámolt az elhanyagolt Kossuth téri piacon történt balesetekről, amelyeket az ottani hatalmas kátyúk, vagy a balesetveszélyes lépcsők okoztak. Az MSZP-s Kránitz Krisztián vezette vagyonkezelő (VAMÜSZ) ezekben az esetekben sem állt a helyzet magaslatán, hiszen – a kereskedők elmondása szerint – nem egy esetben egyszerűen csak belefolyatták a latyakos kátyúba az aszfaltot, amely szinte borítékolja, hogy a javítás nem lesz tartós. A legutóbbi, a csarnok lépcsőjén történt baleset után pedig csak azt a feljárót tették rendbe, amelyen a szerencsétlenség történt, egy másik lépcsőt részlegesen javítottak, de a néhány méterrel arrébb lévő lépcsőhöz, amely legalább ugyanolyan töredezett, és a kilógó betonvasak miatt balesetveszélyes, hozzá sem nyúltak.

 

Reméljük, ezek az esetek is felnyitják a kispesti városvezetés szemét, hogy ennél sokkal körültekintőbben és felelősségteljesebben kellene eljárni.

 

Önnel is történt hasonló? Írja meg nekünk az ujsag@kispest.info e-mail címre.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.