2022. május 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újabb újranyitás az Egészségügyi Intézetben

Főoldal>Közérdekű>Újabb újranyitás az Egészségügyi Intézetben
 
Írta: Szerk.
2020. június 09. 09:52
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Június 15-től ismét a Kispesti Egészségügyi Intézetben működik a laboratóriumi, és újraindul a gasztroenterológiai vizsgálat, de továbbra is csak előzetes egyeztetés alapján. Erről és további új intézkedésekről számolt be Dr. Kumin Marianna főigazgató-főovros.

A főbejáratnál tapasztalt nagyobb torlódás, illetve ennek elkerülése miatt a mai naptól (2020. június 9.) a kismama gondozásra, fogászatra, az infúzióra, masszázsra, gyógytornára és fizikoterápiára előjegyzett betegek az Petőfi utcai udvar felől is beléphetnek a Kispesti Egészségügyi Intézetbe – hívja fel a figyelmet legfrissebb közleményében Dr. Kumin Marianna, az intézmény főorvos-főigazgatója. Náluk éppúgy megtörténik a hőmérséklet ellenőrzése és a kockázat becslő kérdőív kitöltetése, mint a főbejáratnál – hangsúlyozza Dr. Kumin Marianna, és hozzátette: a kúraszerű ellátásra érkezőknél az első megjelenést követően nem kell naponta kitölteni a kérdőívet, csak ha átnyúlik a kezelés a következő hétre, tehát hetente egy alkalommal.

 

A főigazgató beszámolt arról is, hogy június 15-től a laboratórium ismét az intézményben fogadja az időponttal rendelkező betegeket, de továbbra is csak előjegyzés alapján lehet igénybe venni a szolgáltatást. Ez azt is jelenti, hogy június 15-től megszűnik az ideiglenesen kialakított vérvételi hely a Berzsenyi utcai rendelőben. Időpontot változatlanul naponta 10-12 óra között lehet kérni az alábbi telefonszámokon: 06-1-347-5955 és 06-30-183-5063.

 

Az egészségügyi veszélyhelyzet utolsó lépcsőjeként hozott újra nyitási intézkedések részeként ugyancsak június 15-től ismét megkezdi működését a gyomor- és bélrendszeri betegségeket vizsgáló gasztroenterológiai laboratórium. Erre az ellátásra már most is lehet időpontot kérni a 06-30-970-8618-as telefonszámon.

 

Megindulnak a párhuzamos rendelések is. Mindenről az Egészségügyi Intézet folyamatosan frissülő honlapján (http://euint.kispest.hu), a szakrendelések fül alatt található pontos információ.

 

Dr. Kumin Marianna arról is tájékoztatott, hogy az intézmény dolgozóit leszűrték a COVID-fertőzésre, és az eddigi gyakorlat szerint továbbra is folyamatosan fenntartják a fokozott egészségügyi-higiéniai rendszabályokat.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.