2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újra nyitva a skatepark

Főoldal>Közélet>Újra nyitva a skatepark
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. szeptember 10. 08:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Átköltözött új helyszínére a kerületi gördeszkapark. A bringások, görkorisok és gördeszkások mostantól a Katona József utcai sporttelepen tehetik próbára tudásukat.

Április óta tartott zárva a Móricz Zsigmond utca – Irányi Dániel utca sarkánál felépült skatepálya. A környéken lakók a megnyitás pillanatától tiltakoztak a véleményük szerint túl nagy zajterheléssel járó sportpálya megléte ellen, s végül az önkormányzat helyt adott véleményüknek, a parkot új helyre költöztették. Az önkormányzati sporttelepen, a Katona József utcában négy hónapos kényszerpihenő után augusztusban végre újra birtokba vehették a skateparkot a gördeszkások és görkorisok.

Mint ismert, az eredeti skatepark felépítésére 30 millió forintot fordított az önkormányzat. Csaknem 670 négyzetmétert aszfaltoztak újra, a területen nyolc különböző formájú, 0,2 m és 1,5 m közötti magasságú elemet helyeztek el – ezeket most átszállították az új helyre –, padokat, hulladékgyűjtőket, kerékpártárolókat, és egy ivókutat is építettek.

A Katona József utcában a skatepark nagyobb területen fog működni ezután, s a remények szerint a közeljövőben egy streetball pálya is épülhet a görkorisok és gördeszkások pályája mellé. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.