2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vannak még hiányosságok a Berzsenyi utcai rendelő környezetében

Főoldal>Közélet>Vannak még hiányosságok a Berzsenyi utcai rendelő környezetében
 
Írta: Szerk.
2017. november 23. 11:19
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hosszú időbe telt, mire az önkormányzat rendbe tette a Berzsenyi utcai rendelő folyamatosan széteső, balesetveszélyes lépcsőjét. Toldozták-foltozták, de valahogy sehogy sem sikerült a helyzetet megnyugtatóan megoldani. A gyermekrendelő felújítása kapcsán végre a lépcső is új burkolatot kapott, de az egész feljárót most sem sikerült rendbe tenni.

Több éven át cikkeztünk a Berzsenyi utcai orvosi rendelő balesetveszélyes lépcsőjéről. Az önkormányzat többször nekifutott a „felújításnak”, mert a toldozgatás-foltozgatás után néhány hónap múlva újból szétesett. Most úgy tűnik, hogy sikerült – remélhetőleg - tartós burkolatot adni a lépcsőnek, noha rejtély, hogy miért hagyták ki a rámpa felújítását.

 

 

Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP képviselőcsoport vezetője többször felhívta Gajda Péter (MSZP) polgármester figyelmét a balesetveszélyes lépcsőre, és fejlesztéspolitikai tanácsnokként javaslatokat adott a gyermekrendelő felújításával kapcsolatban.

 

 

- A rendelő környezete kapcsán javaslatot tettem polgármester úrnak a bejárat burkolására, illetve arra, hogy gyermekrendelő felújítását követően az épület előtti területet is tegyék rendbe, füvesítse be az önkormányzat. Itt külön kértem, hogy az épület oldalában lévő kerékpártárolóktól sehova nem vezető járólapos utat is gondolják át, hiszen sokan a poros területen át közelítik meg a rendelőt. Akár a kerékpártároló áthelyezése is megoldást jelenthet. Örülök, hogy kérésemre a fekete korlátot újramázolták vidám kékre, a kerékpártárolótól sehova nem vezető utat rávezették a járdára, és a környezetet is nagyjából rendezték. Bár a kivágott fenyőfa nem tudom, kinek volt útban.Már csak a zöld területet kellene rendezni, mert a vizes játszótér építése óta sokan itt sétáltatják a kutyájukat – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, aki újabb levelet írt a polgármesternek az orvosok kérésének eleget téve. Szerintük ugyanis, a vizes játszótér elkészülte óta többen a gyermekorvosi rendelő előtti zöld területre viszik a kutyájukat, de az ürüléket sajnos nem sokan nem szedik össze.Így a rendelőbe igyekvők – akik levágják az utat a földes, füves részen át -, behordják a kutyapiszkot a rendelőbe. - Javaslom, hogy telepítsünk egy kutyaürülék összeszedésére felhívó táblát és a hozzá való eszközt. Illetve, ha van rá lehetőség, egy nagyon alacsony kis kerítéssel is jelezhetnénk, hogy ne használják átjárásra a területet – írta Gajda Péternek a fideszes fejlesztéspolitikai tanácsnok.

 

 

A gyermekorvosi rendelő épülete megújult, végre a külső homlokzat is szép külsőt kapott. Már csak a mellette lévő  háziorvosi rendelő épületét kellene rendbe hozni…

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.