2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vigyázzunk az álrendőrökkel!

Főoldal>Krimi>Vigyázzunk az álrendőrökkel!
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. július 12. 12:01
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Álrendőrök csöngetnek be kispesti otthonokba azzal a céllal, hogy az ott lakóktól pénzt csaljanak ki. Egy ilyen esetről tudósította a kispest.info-t a kerületi rendőrkapitányság.

Álrendőrrel kapcsolatban érkezett bejelentés június 14-én a kapitányságra. A bejelentő hölgy elmondta, becsöngetett hozzá egy nő azzal az indokkal, hogy a rendőrségtől jött és szeretne velük beszélni, mert megvan a pénz, amit korábban a lakásunkból trükkös tolvajok elloptak és a pénz átvétele céljából be kellene menni a XIX. kerületi rendőrkapitányságra. Majd biztató dolgokat mesélve belépett a lakásba és közölte, hogy adjanak neki 20 000 forintot, amit le fog fényképezni a későbbi hasonló lopások elkerülése végett. A hölgy férje miután kitette az asztalra a pénzt elkezdett öltözködni, mert a nő siettette, hogy minél hamarabb induljanak el a kapitányságra. Eközben nem látta, hogy az elkövető mit csinál, csak miután a férj távozott az állítólagos rendőrrel, a feleség azután vette észre, hogy 1 millió forintjuk a szekrényből eltűnt.

A rendőrség keresi a bűncselekmény elkövetőjét, akinek a személyleírása a következő: Ica néven bemutatkozó, elegánsan öltözött nő. Kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, haja hosszú, vörös, arca ovális. Piros színű, mély dekoltázsú, egy részes, testhez simuló ruhát viselt, sötét színű, magassarkú cipő volt rajta és ajka piros rúzzsal erősen volt kifestve. Kérik, aki bármilyen információval rendelkezik az elkövetővel kapcsolatban, az bejelentést tehet a kerületi rendőrkapitányságon vagy bármely rendőri szervnél.

A rendőrség felhívja a lakosok figyelmét: nem várt, idegen személyt lakásukba ne engedjenek be! Mielőtt kinyitnák az ajtót, gondolják végig, várnak-e valakit, és a biztonsági lánc az ajtón mindig legyen beakasztva! Ha a látogató hivatalos szervre hivatkozik, mindig kérjenek fényképes igazolványt, és bármely kételyük támad, főleg, hogy nincs is előre megbeszélve a látogatás, ne engedjék be a személyt, hívjanak segítséget!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.