2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Forgalom változás

Főoldal>Közérdekű>Forgalom változás
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. május 29. 08:30
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Két hete tart a gázvezeték építés a Nádasdy utcában, emiatt várhatóan június 6-ig módosított útvonalon közlekednek az erre járó buszok.

 

Június 6-án, szerdáig gázvezeték-építés miatt egyirányúsították a XIX. kerületi Nádasdy utcát a Hofherr Albert utca és a Garázs utca között. A munkavégzés időszakában a fenti útszakaszt is bejáró 194-es, 199-es, 948-as valamint 999-es autóbuszok módosított útvonalon közlekednek, a következők szerint:

A 194-es és a 999-es autóbuszok a Gloriett lakótelep illetve a Dél-pesti autóbuszgarázs irányában a lezárt útszakaszt elkerülik, így nem érintik a Pincér utca, a Garázs utca valamint a Hofherr Albert utca megállókat. Terelt útvonaluk során a buszokra a Vas Gereben utca (a Vas Gereben utca 128-as szám előtt), a Vásár tér (a Mészáros Lőrinc utcában a Varjú Kálmán utca kereszteződése után), majd a Hofherr Albert utca (a Mészáros Lőrinc utcában a Hofherr Albert utca kereszteződése utáni) ideiglenes megállókban lehet felszállni.

A 199-es és a 948-as autóbuszok szintén elkerülik a fenti útszakaszt, így a Pincér utca, a Garázs utca és a Hofherr Albert utca megállókat nem érintik. A terelt útvonalukon a járatokra a Vas Gereben utca (a Vas Gereben utca 128-as szám előtt), a Vásár tér (a Mészáros Lőrinc utcában a Varjú Kálmán utca kereszteződése után), majd a Hofherr Albert utca (a Mészáros Lőrinc utcában a Hofherr Albert utca kereszteződése utáni) ideiglenes megállókban lehet felszállni.


Forrás: www.bkv.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.