2024. július 12., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.d4a0c515ada8.jpg]

Hamarosan átadják a strandröplabda pályákat

Főoldal>Közélet>Hamarosan átadják a strandröplabda pályákat
 
Írta: Szerk.
2015. június 05. 11:11
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Információink szerint már a hétvégén végezhetnek a Kispesti Uszoda strandröplabda pályáinak kialakításával, ami az előzetes kalkulációk szerint akár meg is duplázhatja az uszoda pályabérletekből származó bevételét.

Bárki kibérelheti a hamarosan átadásra kerülő három strandröplabda pályát az uszoda kertjében, melyet 100 %-ban a Kispest Sportegyesület finanszíroz a Magyar Röplabda Szövetség pályázatán nyert 15 millió forintos támogatásból. Az áprilisi testületi ülésen a képviselők azért is támogatták a pályák kialakításáról szóló javaslatot, mert eddig egy műfüves focipálya működött a területen, ami évről évre veszteségesebb volt és felületének, valamint környezetének rendbetétele körülbelül 1 millió forintjába kerülne az önkormányzatnak.

 

Előreláthatólag a pályák már a hétvégére elkészülnek, de az egyesület tervezi, hogy a későbbiekben megépítené a pályák téli fedését is fűtéssel, világítással együtt. A szakirodák véleménye szerint ehhez a lépéshez azonban a területre vonatkozó szabályozási terv módosítása szükséges, ami költség és időigényes, ezért az egyelőre nem támogatható.

 

Az előző ciklusban a Fidesz-KDNP-s többségű testület külső medence kialakítását javasolta az önkormányzatnak, több millió forintból meg is terveztették, de a megépítés még várat magára, annak ellenére, hogy jelenleg semmilyen strandlehetőség nincs a kerületben és a külső öltözőket is már kialakították. Korábbi becslések szerint a külső medence megépítése mintegy 30 millió forintba kerülne, a baloldali városvezetés szerint azonban duplájába, azaz 60 millió forintba. Véleményük szerint erre most nincs pénze az önkormányzatnak a 2015-ös költségvetésbe sem tervezték be.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.