2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.ba9d1e7a4cb4.jpg]

Már online is lehet oltási időpontot foglalni

Főoldal>Közérdekű>Már online is lehet oltási időpontot foglalni
 
Írta: Szerk.
2021. április 23. 13:11
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Mint azt a kormányzat koronavírus-oldala megírta, a sikeres tesztidőszakot követően a mai napon elindult az online oltási időpontfoglaló, mellyel az érvényes regisztrációval rendelkező, de még nem beoltottak foglalhatnak időpontot a vakcina beadatására.

Az időpontfoglalóval, mely az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér lakossági portálon keresztül érhető el, jelenleg a kínai Sinopharm vakcinával történő oltásra lehet jelentkezni. Az oltópont tetszőlegesen kiválasztható, időpontból pedig három áll rendelkezésre: április 26-a, 27-e és 28-a. Mivel a helyek végesek, érdemes mielőbb jelentkezni a tetszőleges napra.

 

Fontos tudni azt is, hogy az oltásra csak azok a regisztráltak jelentkezhetnek, akiknek a megadott adataikat már ellenőrizték. A regisztráció státuszáról a vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/ webcímen lehet tájékozódni.

Aki jogosult az időpontfoglalásra, TAJ-szám és születési dátum megadásával léphet be a szóban forgó felületre, melynek kezelése a kormányzati portálon írtak szerint nagyon egyszerű.  

 

Ugyanakkor azzal is érdemes tisztában lenni, hogy a foglalás a véglegesítést követően már nem módosítható, illetve nem árt szem előtt tartani azt sem, hogy a második oltást ugyanazon az oltóponton kapják meg a jelentkezők, mint az elsőt. Az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, a vakcina beadását megelőző napon pedig emlékeztetőt emailt kapnak majd.

 

Akit ez idő alatt hívja a háziorvosa oltásra, jelezze neki, hogy már van időpontja. Az oltásra TAJ-kártyát, személyi igazolványt, kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, illetve a foglalás visszaigazolását is vinni kell.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.