2024. június 17., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tervszerű útfelújítási program indulhat Kispesten

Főoldal>Közérdekű>Tervszerű útfelújítási program indulhat Kispesten
 
Írta: Szerk.
2020. március 18. 13:55
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Jobboldali javaslatra végre felmérik a sok helyen kritikus állapotú kispesti utakat és járdákat, amely után elindulhat egy több évre kiterjedő, tervszerű felújítási munka.
Átfogó, három évre ütemezett terv készülhet a sok helyen kritikus állapotú kispesti utak és járdák felújítására, mivel a képviselő-testület támogatta Ékes Gábor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő indítványát. Eszerint a városüzemeltetés és az illetékes szakiroda felméri és listát készít azokról az út- és járdaszakaszokról, amelyek rossz állapotúak, balesetveszélyesek és ezt követően megindulhatnak a tervszerű felújítási és rendbetételi munkálatok. A jobboldali képviselők hosszú ideje sokat dolgoztak azért, hogy a baloldali városvezetés végre kezdje meg útjaink és járdáink felújítását.
 
Van mit rendbe tenni, a Kispest-szerte sok balesetet és jelentős anyagi kárt is okozó kátyúkról, a balesetveszélyes járdákról lapunk is rendszeresen beszámolt.
 
Egyébként a Somogyi Lászlóné (MSZP) önkormányzati képviselő volt férjének az érdekeltségbe tartozó Compassion Kft. az utóbbi években százmilliós keretösszegben nyert út- és járdafelújítási munkákat az önkormányzattól.
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.