2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Világbajnok ökölvívókkal táborozhatnak együtt a nehéz sorsú kispesti gyermekek

Főoldal>Kölyök>Világbajnok ökölvívókkal táborozhatnak együtt a nehéz sorsú kispesti gyermekek
 
Írta: Szerk.
2021. április 28. 13:18
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Sporttábort hirdetett meg nehéz anyagi körülmények közt élő ép és értelmükben akadályozott kispesti gyermekek számára a Gyöngyszemek Alapítvány. Az ötnapos, júliusi táborban kiemelt szerepet kapnak a küzdősportok, melyeknek számos nagy alakja lesz jelen, s tart majd előadásokat és edzéseket a kicsiknek és nagyoknak.

A kispesti Gyöngyszemek Alapítvány 2008-ban alakult, azzal a fő céllal, hogy teljesebbé tegye a kerületünkben élő, értelmükben akadályozott felnőttek mindennapjait a legkülönfélébb programok és szabadidős foglalkozások szervezésével, közösségé kovácsolva őket. Az eltelt évek tapasztalatai azt mutatják, tagjaik szívének különösen kedves a sport, mely révén nemcsak jó élményekkel, hanem országos szinten is jelentős eredményekkel gazdagodhattak. Éppen ezért nem meglepő, hogy az alapítvány a korábbi évekhez hasonlóan idén is meghirdette a nyári sporttáborát, mellyel a gyermek korosztályt szólították meg.

 

Az alapítvány egyik kuratóriumi tagja, Szabó-Geletta Katalin lapunknak elmondta: olyan ép és értelmükben sérült fiatalok jelentkezését várják, akik nehéz anyagi körülmények közt élnek. „Egy ötnapos, júliusi sporttáborról van szó, melyet Szentendrén rendezünk meg. A gyermekek számára teljes ellátást, szakfelügyelői jelenlétet és számos programot biztosítunk erre az időre. A hangsúly a küzdősportokon lesz” – árulta el.

 

Ahogy az megszokott, idén is jó néhány ismert sportoló látogat majd el a táborba, hogy előadásokat és edzéseket tartsanak a gyermekeknek. A tervek szerint vendégül látják többek között Erdei Zsoltot és Kótai Mihályt, korábbi profi ökölvívó világbajnokokat, illetve Mórádi Zsoltot, az egykori tízszeres kick-box világbajnokot is – a teljesség igénye nélkül sorolva. Nem kevésbé fontos: a tavalyi év jó fogadtatásának okán az alapítvány ezúttal is várja a támogatásokat (11719001-20343480 OTP Bank; közlemény: Tábori hozzájárulás), melyekkel jelentős mértékben csökkentenék egy-egy gyermek táborozásának költségeit. Az adomány személyesen is átadható a családoknak, ehhez a Gyöngyszemek Alapítványt kell megkeresni az interneten fellelhető elérhetőségeik valamelyikén.

 

Ugyanakkor nemcsak sport, hanem például rendvédelmi táborba is jelentkezhetnek a fiatalok. A helyszín ebben az esetben is Szentendre lesz, ahová vízi rendészek is érkeznek majd – hajóval, melynek fedélzete természetesen nyitva áll majd a gyerekek előtt.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.