2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A Fidesz eltökélt szándéka: Kispesten megszünteti az illegális hulladéklerakást

Főoldal>Közélet>A Fidesz eltökélt szándéka: Kispesten megszünteti az illegális hulladéklerakást
 
Írta: Kroó Zita
2014. május 12. 12:35
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Tóthné Szabó Éva (Fidesz-KDNP) alpolgármester asszony önálló indítványt nyújt be a Kispest Önkormányzat Várospolitikai és Városüzemeltetési Bizottság részére további térfigyelő kamerák kihelyezésére, melynek elsődleges célja az illegális hulladéklerakás visszaszorítása a kerületben.

A Vas Gereben és Zalaegerszeg utca, az Endresz György és Tóth Árpád utca, a Jósika és az Attila utca sarkán is már hosszú ideje megoldatlan probléma az illegális hulladéklerakás, melyről Tóthné Szabó Éva alpolgármester asszony, Szathury Kolos fejlesztéspolitikai tanácsnok és Plánk Róbert a Kispesti Rendőrkapitányság vezetője tárgyalt. Az utóbbi két helyszínen a kimutatások alapján az önkormányzatnak negyedévente közel fél millió forintjába kerül az oda illegálisan kirakott hulladék elszállítása.

 

Tóthné Szabó Éva önálló indítványában arra kéri a testületet, hogy a fent említett kritikus helyszíneken térfigyelő kamerákat helyezzen ki az önkormányzat az illegális hulladéklerakás megelőzése és a közbiztonság javítása érdekében, és egyben kérte a rendőrkapitány urat, hogy az említett helyszíneken erősítse meg a rendőrség jelenlétét. Továbbá Szathury Kolos (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok javaslatára felmerült annak a lehetősége, hogy a Hatósági Iroda a Kispesti Rendőrkapitánysággal együttműködve felülvizsgálja a kamerák hatékonyabb hasznosításának lehetőségét.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.