2019. december 07., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A Fidesz eltökélt szándéka: Kispesten megszünteti az illegális hulladéklerakást

Főoldal>Közélet>A Fidesz eltökélt szándéka: Kispesten megszünteti az illegális hulladéklerakást
 
Írta: Kroó Zita
2014. május 12. 12:35
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Tóthné Szabó Éva (Fidesz-KDNP) alpolgármester asszony önálló indítványt nyújt be a Kispest Önkormányzat Várospolitikai és Városüzemeltetési Bizottság részére további térfigyelő kamerák kihelyezésére, melynek elsődleges célja az illegális hulladéklerakás visszaszorítása a kerületben.

A Vas Gereben és Zalaegerszeg utca, az Endresz György és Tóth Árpád utca, a Jósika és az Attila utca sarkán is már hosszú ideje megoldatlan probléma az illegális hulladéklerakás, melyről Tóthné Szabó Éva alpolgármester asszony, Szathury Kolos fejlesztéspolitikai tanácsnok és Plánk Róbert a Kispesti Rendőrkapitányság vezetője tárgyalt. Az utóbbi két helyszínen a kimutatások alapján az önkormányzatnak negyedévente közel fél millió forintjába kerül az oda illegálisan kirakott hulladék elszállítása.

 

Tóthné Szabó Éva önálló indítványában arra kéri a testületet, hogy a fent említett kritikus helyszíneken térfigyelő kamerákat helyezzen ki az önkormányzat az illegális hulladéklerakás megelőzése és a közbiztonság javítása érdekében, és egyben kérte a rendőrkapitány urat, hogy az említett helyszíneken erősítse meg a rendőrség jelenlétét. Továbbá Szathury Kolos (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok javaslatára felmerült annak a lehetősége, hogy a Hatósági Iroda a Kispesti Rendőrkapitánysággal együttműködve felülvizsgálja a kamerák hatékonyabb hasznosításának lehetőségét.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.