2020. július 10., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Átadták a Rehabilitációs foglalkoztatót a kispesti Forrásházban

Főoldal>Közélet>Átadták a Rehabilitációs foglalkoztatót a kispesti Forrásházban
 
Írta: Szerk.
2016. november 30. 12:36
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. új telephelyet nyitott a kispesti Forrásházban, ezzel 40 új munkahely jön létre a megváltozott munkaképességű emberek számára.

Megkezdődött a pszichiátriai betegek foglalkoztatása a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum keretei között működő Forrásházban. Ezzel a pszichiátriai nappali ellátást komplexen megvalósító Forrásház egészségügyi, szociális és foglalkoztatási téren egyaránt segítséget tud nyújtani az – elsősorban XIX. kerületi – ügyfélkörükben lévő dolgozni akaró megváltozott munkaképességű személyek számára. A rehabilitációs foglalkoztatás az Önkormányzat, a Szolgáltató-centrum és a megváltozott munkaképességű emberek ezreit foglalkoztató KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. háromoldalú együttműködési megállapodása nyomán jött létre. Ennek értelmében a KÉZMŰ a Dobó Katica utcai Forrásház lelkiegészség-központban egy új, 40 fős telephelyet létesített. A védett körülmények között foglalkoztatandó kollégák közül 20-an a Forrásház eddigi ügyfelei közül kerülnek ki, 10-en más kispesti lakosok és 10-en területi megkötöttség nélkül jelentkezők. A foglalkoztatás október 3-án 17 fővel kezdődött el; a létszámfeltöltés folyamatban. A könnyű betanított munkának számító tevékenységeket a KÉZMŰ Kft. biztosítja az érintett új munkavállalók négy órában, egyelőre egy, délelőtti műszakban dolgoznak.

 

 

Vighné Vincze Erzsébet, a Szociális Szolgáltató Centrum vezetője és Boros Attila, a KÉZMŰ rehabilitációs igazgatója 

 

Boros Attila, a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. rehabilitációs igazgatója örömét fejezte ki, hogy a társaság tevékenységével új munkahelyeket tudott létrehozni a Forrásházban, és ott igen jó munkakörülményeket tud biztosítani megváltozott munkaképességű emberek számára. „Több évtizedes szakmai meggyőződésem, hogy a megváltozott munkaképességű emberek értékteremtő munkavégzésre képesek, és a munka segít az életük minőségének növelésében, értelmet és rendszert biztosítva” – mondta az ügyvezető.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.