2018. december 10., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
2016. június 20. 21:55
Gabi Sajnálattal olvastuk az óvodákkal kapcsolatos hírt, döntéseket... ma történt épp egy óvodai baleset a Bóbita óvodában... pedig tavaly ...
Piacfejlesztés és lakáskoncepció volt a téma a testületi ülésen
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Átadták az idei „Szebb Kispesti környezetünkért” pályázat díjait

Főoldal>Közélet>Átadták az idei „Szebb Kispesti környezetünkért” pályázat díjait
 
Írta: Szerk.
2017. október 20. 15:03
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Emlékplakettel, oklevéllel és virággal díjazták idén is a kerület környezetszépítőit.

 

Idén 19. alkalommal adták át a Szebb Kispesti környezetünkért díjat, amelyet a kerületben működő oktató és nevelő intézmények vehettek át. A pályázat lényege, hogy a szűkebb és tágabb életterünkben felhívja a figyelmet a környezettudatosság fontosságára, a megfelelő, és nem pazarló energiafelhasználásra, ezzel is minél több lehetőséget adni a jövő generációinak.

Idén hat óvoda és kettő iskola kapta meg az elismerést, amiért nagy hangsúlyt fektetnek a fent felsorolt célkitűzések elérésére: különböző programokkal és projektekkel tudatosítani a gyerekekben és felnőttekben a környezetvédelem fontosságát.

 

 

A Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum lett az első helyezett, második a Kispesti Vass Lajos Általános Iskola, harmadik a Kispesti Deák Ferenc Gimnázium, negyedik a Kispesti Bolyai János Általános Iskola, ötödik a Kispesti Zöld Ágacska Óvoda, hatodik pedig a Kispesti Gyöngykagyló Óvoda.

A bizottsági különdíjat a Kispesti Móra Ferenc Általános Iskola, a polgármesteri különdíjat a Kispesti Bóbita Óvoda kapta.

 

 

 Gratulálunk a díjazottaknak!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.