2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Bohózatba fulladt a pályázat

Főoldal>Közélet>Bohózatba fulladt a pályázat
 
Írta: Szerk.
2016. március 22. 15:58
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Érvénytelenítette városvezetés a Zoltán utcai sportpálya tíz évre szóló üzemeltetési pályázatát. Rossz nyelvek szerint azért írnak ki újat, hogy a pályát a civilek helyett egy a városvezetéshez közeli vállalkozás kaphassa meg.

A wekerlei Zoltán utcai sporttelep üzemeltetésére írt ki pályázatot az önkormányzat, amelyre a Wekerlei Társaskör Egyesület is jelentkezett. A wekerlei civilek célja, hogy hetven év után újra ők üzemeltethessék a pályát. Pályázatukban kiemelték, hogy egy olyan komplex sport és szabadidős klubot kívánnak működtetni, mely a sportoláson és a kapcsolható rendezvényeken keresztül a helyi közösségi életet erősíti, teret ad a versenyszerű sportolásra és versenyek lebonyolítására is. A pályázaton indult egy cég is, amelynek kizárólag a kispesti önkormányzattól van referenciája. Forrásaink szerint már a bíráló munkacsoport ülésén számos ellentmondás látott napvilágot, majd a képviselő-testület februári ülésén eredményhirdetés helyett új pályázat kiírása mellett döntöttek. Van, aki szerint erre azért van szükség, hogy a Wekerlei Társaskörnek ne legyen esélye az új pályázaton. Talán erre utal, hogy az egyesület honlapján sejtelmesen azt írják: „Hisszük, hogy akkor lehet jól játszani, ha a játékszabályok tiszták és mindenkinek egyenlő esélye van.” A körzet önkormányzati képviselője, a Fidesz-KDNP-s Ékes Gábor bohózatnak nevezte a pályáztatás körülményit, és nem érti, miért volt erre szükség.

 

– Remélem, hogy egy tisztességes, manipulálatlan, a helyiek érdekeit szem előtt tartó pályázatot ír ki a városvezetés – szögezte le. A pályázat eseményeit lapunk is figyelemmel kíséri, bízunk benne, hogy mindenki számára kedvező megoldás születik az ügyben. És a wekerleiekkel együtt szorítunk, hogy a városrészhez méltatlan, düledező kerítést is rendbe hozzák.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.