2020. október 02., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Családias hangulatban ünnepelték a Szőlőskert Református Óvodát

Főoldal>Közülünk>Családias hangulatban ünnepelték a Szőlőskert Református Óvodát
 
Írta: Szerk.
2019. október 07. 17:56
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hálaadó Istentisztelettel ünnepelték a Kispest-Központi Református Egyházközség Szőlőskert Református Óvodájának 5. születésnapját, amelyen Balog Zoltán nagytiszteletű lelkipásztor hirdetett igét, az óvodások pedig műsorral és ajándékkal készültek.

Családias légkör. Ez jellemzi leginkább az ötödik születésnapját ünneplő Kispest-Központi Református Egyházközség Szőlőskert Református Óvodáját, amelynek jubileumát Hálaadó Istentisztelettel ünnepelték vasárnap, amelyen Balog Zoltán lelkipásztor hirdetett igét.
Emiatt a családias hangulat miatt szeretnek az intézménybe járni a gyerekek, és hozzák ide szívesen a szülők is a kicsiket.

 

A képre kattinva tekintse meg galériánkat! 

 

- A mi hitvallásunk az, hogy a gyermeknek a legjobb helye a családban van, és aki megérti az alapelvünket, az jön, és marad is. Az ünnepségünkön is látható volt, hogy mennyire fesztelenül énekeltek a gyerekek, mert biztonságban érzik magukat nálunk, velünk. Tudják, hogy az óvónénire vagy a dajkanénire ugyanúgy számíthatnak, mintha otthon lennének a szüleikkel – mondta el lapunknak Harkai Ferenc, a fenntartó egyházközség lelkipásztora, aki azt is elárulta, hogy az óvoda alapításának missziói célja volt, amelyet elértek. - Egyházközségünk már növekedett az óvoda megnyitása óta is. Jelenleg is az óvodának köszönhetően, több mint 70 kicsi gyermek nevelésével foglalkozunk. Az elmúlt öt évben bebizonyosodott, hogy a kisgyermekek hitre nevelését már kicsi korban el kell kezdeni. Az óvoda alapításánál is az volt az egyik célunk, hogy ebben az elidegenedő társadalomban meg tudjuk tartani a gyermekeket, akiknél meghatározó a korai időszak – tette hozzá Harkai Ferenc, aki szerint mindehhez elengedhetetlen az a családias légkör, amelyre a kezdetek óta törekednek. Emellett régóta szeretnék azt is elérni, hogy egy nagyobb épületbe költözhessenek. Jelenleg ugyanis a Gyülekezeti Házban működik az óvoda, és már kinőtték. Egy új épületben azonban kialakíthatnának egy nagy közösségi teret, különálló, igazi étkezőhelyiséget, és jó lenne nekik egy tornaszoba is. Most is megoldanak mindent, de sokkal inkább elférnének egy nagyobb óvodaépületben.  - Minden jogszabálynak megfelelünk, de ha több terünk lenne, még több csoda történhetne!

 

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.