2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elkövetőket keres a rendőrség

Főoldal>Krimi>Elkövetőket keres a rendőrség
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. november 17. 08:00
Rovat: Krimi
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Három felhívással fordul a Kispesti Rendőrkapitányság a kerületi lakosok felé. Több elkövetőt is keresnek, elfogásukban a lakosság segítségét is kérik.

 

 Október  17-én 19 óra körüli időben a Zrínyi utca egyik kertes házába becsengetett egy kb. 20-25 év körüli, 170 cm magas vékony testalkatú, kreol bőrű, sötét hajú, sötétszürke ruházatot viselő férfi. A tulajdonos kiment a ház kiskapujához, hogy megkérdezze az ismeretlent, miért keresi őt. Azt a választ kapta, hogy a saját lakáskulcsát véletlenül beejtette a kerítésen belülre, ezért szeretne segítséget kérni. A tulajdonos közölte vele, hogy visszamegy a lakásába elemlámpáért és megkeresi a beejtett kulcsot. Fenti személy kérlelte, hogy nem szükséges a lámpa, engedje be őt és együtt megkeresik a kulcsot. A tulajdonos bement a lakásába és látta, hogy a hálószobájában tartózkodik egy ismeretlen 20- 25 év körüli, kb.180 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, sötét hajú, fekete kapucnis pulóvert és sötét nadrágot viselő férfi, aki kiszaladt az ajtón, majd a kiskapun keresztül a másik személlyel együttesen az Ady Endre út irányába elszaladt.
A Rendőrség kéri, aki az elkövetőkkel vagy az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a kerületi rendőrkapitányságon. 
 
A Kispesti Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen az alábbiak alapján:
 Szeptember.23-án 03 óra 20 perc körüli időben a Tas utcában egy férfi lépett ki a járdához közel eső fa mögül és ököllel arcon ütötte a sértettet, nyakánál megragadta és értékei átadására utasította. A sértett nem tett eleget a kérésnek és egy alkalommal ököllel arcon ütötte támadóját, aki az ütést követően egyensúlyt vesztett és elesett, majd a társával a Tas utcán keresztül a Guttenberg körút irányába elmenekült a helyszínről. 
Az elkövetők személy leírása:
1. számú elkövető: 20-25 év körüli férfi, aki kb. 170 cm magas, kb. 70 kg testsúlyú, barna bőrű, kifejezetten vékony testalkatú, rövid, sötét, tüsi hajú. Ruházata: sötétbordó adidas melegítőfelső, melynek vállán három csík fut végig. A csíkok vagy arany vagy ezüst színűek lehettek. 
2.számú elkövető: kb. 20-25 év körüli férfi, kb. 180 cm magas, erős testalkatú, kb. 100 kg testsúlyú, pocakos, rövid, fekete hajú, ami felül 3-4 cm hosszan be lehetett zselézve. Felsőruházata egy világosszürke, pamutszerű melegítő, amely elől mintás. Fekete vagy sötétkék koptatott farmernadrágot viselt.
A nyomozóhatóság kéri, aki bármilyen érdemleges információval tud szolgálni az elkövetőkkel vagy az esettel kapcsolatban, keresse fel a kerületi rendőrkapitányságot.
 
Dolog elleni erőszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a sértett feljelentése alapján a kerületi rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen:
 Szeptember 22-én 19 óra 35 perc körüli időben az Üllői úton az 50-es jelzésű villamos Fő utcai megállójánál levő gyalogos átkelőhelynél az elkövető megszólította a sértettet, majd egyik kezével hátulról a nyakánál megragadta és a nyakláncát kitépte a nyakából. A bűncselekménnyel okozott kár: 80.000 Ft.
Az elkövető személyleírása: kb. 170 cm magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fehér hosszú ujjas felsőt a hátán valamilyen emblémával, valamint fehér színű baseball sapkát viselt.
A Rendőrhatóság kéri, aki a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen a Kispesti Rendőrkapitányságon vagy bármely rendőri szervnél.
 
 
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.