2020. október 02., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Fővárosi forrásból újult meg az Ady Endre úti sínpálya

Főoldal>Közérdekű>Fővárosi forrásból újult meg az Ady Endre úti sínpálya
 
Írta: Szerk.
2017. július 04. 08:48
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Nemrégiben átadták a felújított sínpálya egy szakaszát az Ady Endre úton, amely a Fővárosi Önkormányzat beruházásában készült el. A hírek szerint jövőre a teljes vonal felújítására is sor kerülhet.

Újabb szakaszon cserélték ki a 42-es villamos sínpályáját, ezúttal a Hunyadi és a Kossuth Lajos utcák közötti szakaszon. A felújításnak köszönhetően teljesen megújultak ugyan a vágányok, de ezen a szakaszon az Ady Endre út burkolatának felújítására még várni kell. Emlékezetes, a Határ út és Rákóczi utca szakaszának felújítását az előző ciklusban végezte el a főváros, dr. György István akkori főpolgármester-helyettessége idején.

– Az Ady Endre út, mint Kispest egyik főútjának felújítása időszerű, hiszen utoljára a kilencvenes évek végén végeztek itt átfogó, a teljes szakaszra kiterjedő felújítást – mondta lapunknak Budapest kormánymegbízottja. Dr. György István 2014-ben – akkor még főpolgármester-helyettesként – kezdeményezte, hogy a Fővárosi Önkormányzat kezdje meg az Ady Endre út teljeskörű felújítását a Határ út és a Rákóczi utca közötti 1,1 kilométeres szakaszon. Akkor az útburkolat mellett felújították a járdákat, a villamospályát és megállókat is, kialakítottak kerékpársávokat és a gyalogátkelőhelyeknél középszigeteket sorolta az akkor megvalósult fejlesztéseket a kormánymegbízott.

A Fővárosi Önkormányzat idén tavasz végén folytatta a 42-es villamos korábbi években megkezdett sínpályájának a cseréjét, jövőre pedig már a teljes vonal megújításának befejezésére is sor kerülhet. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.