2019. december 13., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Indul a mosógépcsere-program

Főoldal>Közélet>Indul a mosógépcsere-program
 
Írta: Szerk.
2015. július 07. 09:18
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Mától jelentkezhetnek a budapestiek a kormány mosógépcsere-programjára, amelynek keretében több tízezer forint támogatást is kaphatnak, ha energiatakarésabbra cserélik készüléküket.

Energiatakarékos mosógép vásárlásához nyújt vissza nem térítendő támogatást a kormány 12000 családnak 500 millió forint értékben. A pályázók kedvezményesen vásárolhatnak mosógépet; A+ kategóriájú készülékekhez 25, A++ esetén 40, A+++ gépekhez pedig legfeljebb 45 ezer forint támogatást ad a kormány. Feltétel, hogy a régi készülékhez képest minimum 10 százalékos energia vagy 20 kg/év szén-dioxid-megtakarítást érjünk el.

 

Pályázni a fővárosban 2015. július 7-től, kizárólag elektronikusan lehet az mgcs-2015.nfsi.hu címen, a régió számára biztosított pályázati keretösszeg kimerüléséig. Az Otthon melege programnak ez már az ötödik alprogramja, a korábbiakban hűtő- és fagyasztógépek, kazánok- és nyílászárók cseréjét támogatta a kormány. Kérdéseivel fordulhat a Fidesz-KDNP Kispesti szervezetéhez személyesen a 1192. Ady Endre út 91. címen vagy telefonon a 06 20 242 70 79-es számon.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.