2022. augusztus 17., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Itt a hideg!

Főoldal>Közélet>Itt a hideg!
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. február 02. 13:55
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A várható szélsőséges időjárás miatt nemzeti összefogásra és rendkívüli intézkedésekre szólította fel az állampolgárokat és az illetékes szerveket a Belügyminisztérium. Kispest, eleget téve a kérésnek, készen áll a hidegre.

Védelmi bizottsági ülést tartott az önkormányzat kedden a várható rendkívüli hideg idő miatt. A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint az intézmények, karitatív szervezetek, a rendőrség és a polgári védelem is felkészült az időjárás okozta várható nehézségekre. A rendőrség kiemelt feladatként kezeli az utcán tartózkodók tájékoztatását a nappali és éjszakai melegedőkről, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat figyelemmel kíséri a z idősek, illetve egyedül élők helyzetét, a Közpark Kft. pedig készen áll a havazásra, két traktorukkal látják majd el a hóeltakarítási és síkosságmentesítési feladatokat.

Kökényesi Györgyné, a kerületi Vöröskereszt vezetője a kispest.info-nak elmondta, a hideg időre való tekintettel a hétvégén is nyitva áll a nappali melegedőjük reggel 8 és este 6 óra között. Az éjszakai melegedőben is érezhetően megnőtt a kihasználtság, az elmúlt pár napban a megengedett 19 főnél lényegesen többen, 28-30 fő töltötte az éjszakát a szállón.
A hideg időjárás miatt a Kossuth téri piac is várhatóan zárva tart február 2. és 8. között.
Az Önkormányzat a Vöröskereszttel közösen kéri a lakosságot, hogy ha közterületen hajléktalannal találkoznak, hívják a 282-9957- es telefonszámot!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.