2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Jeges sportnap szabadtűzi gulyással

Főoldal>Közülünk>Jeges sportnap szabadtűzi gulyással
 
Írta: Pászti András
2013. június 03. 16:08
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Még egy rövid jégeső sem tudta elvenni csaknem ezer kispesti kedvét a mozgástól és a jókedvű főzőcskézéstől az idei nyári sportnapon és gulyásfőző versenyen. A kulináris vetélkedő zsűrijét Sági Szilárd, a Hal a tortán gasztrokibice is segítette.

Az egészséges élet két alappillére, a sport és a táplálkozás együtt mozgat meg évről-évre több kispesti polgárt a KAC pályán – mondta Ékes Gábor alpolgármester a rendezvény elején, ahol óvodások sorversenyen, a nagyobbak fociban, a nevelők és más kerületi szervezetek – többek között a tűzoltók, az SZTK, nyugdíjasok, táncstúdiók és a pártok – csapatai pedig gulyásfőzésben mérték össze tudásukat. Az ovis váltón a Százszorszép óvoda, a foci bajnokságokon pedig Eötvös Általános Iskola, illetve a Ganz Ábrahám Szakközépiskola diadalmaskodott. A sportolni vágyók emellett atlétikában, paintballban, minigolfban és pingpongban is kipróbálhatták magukat.

 

A 28 különböző bográcsgulyás közül az Erkel Iskola csapatának főztjére adta a legtöbb pontot a zsűri, amelyben a televíziós műsorokból is ismert Sági Szilárd segítette a kerület vezető politikusait – Tarnai Richárdot, Kispest országgyűlési képviselőjét, Gajda Péter polgármestert, Tóthné Szabó Éva alpolgármestert és Szujkó Szilvia önkormányzati képviselőt. A nyereményeket kispesti cégek ajánlották fel, köztük a Shetland U.K. nyelviskola, az Europark és a Wekerlei Bortár.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.