2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Koporsóval demonstrált a Kispest-tábor

Főoldal>Kupa>Koporsóval demonstrált a Kispest-tábor
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. május 09. 14:00
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egy koporsó is szerepet kapott a Kispest-szurkolók demonstrációján, melyet a 13-szoros bajnokcsapat hívei szerveztek vasárnap délután a Videoton elleni mérkőzésük előtt. A tüntetők mottója egy drapérián volt olvasható: „A hagyományokhoz méltó Kispestet!”

Az évek óta tartó kilátástalan vesszőfutás” miatt keserű drukkerek egy koporsóval jelképezték, hogy a Bozsik-stadionban „meghalt” a kispesti szólásszabadság. A szervezők petíciót adtak át Gács Pál ügyvezetőnek, követelve a Kispest név újbóli felvételét a klub elnevezésébe, a szurkolók szabad véleménynyilvánítását, és a Kispest és a Honvéd nevet méltón képviselő, újra a bajnokesélyesek közé tartozó csapatot.

 

Csak múltunk van, a jelenünk és a jövőnk homályos” – mondta az egyik vezérszónok. „Apáinktól örököltük a Kispest szeretetét, és mi is átadjuk a fiainknak és lányainknak. De ehhez az kell, hogy akkor is létezzen még a klub. Számtalanszor bizonyítottuk már, hogy ránk lehet számítani. Nem háborút akarunk, de azt ígérjük: minden erőnkkel azért fogunk küzdeni, hogy újra a sajátunknak érezhessük, ami a miénk!” – hangzott el a tegnapi demonstráción.

 

A résztvevők többsége a békés demonstráció után az Északi Kanyarba, a kispesti ultrák törzshelyére váltott jegyet, rég látott hangulatot varázsolva a kapu mögé.

 

A fotókat köszönjük Sarkadi Bálintnak.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.