2022. augusztus 17., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kritikus állapotban van a rendelő lépcsője

Főoldal>Közélet>Kritikus állapotban van a rendelő lépcsője
 
Írta: Szerk.
2016. február 02. 10:45
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Jó ideje balesetveszélyes a Berzsenyi utcai rendelő lépcsője. A fagyos időjárás csak rontott a helyzeten, így nem tűr halasztást a felrepedezett kő rendbetétele. Az önkormányzat tervezi a rendelő felújítását, de a lépcsősor megújítása nem várhat tovább.

Mi kell ahhoz, hogy az önkormányzat felújítsa a Berzsenyi utcai rendelő bejáratnál lévő lépcsősort? A rendelőbe idősek és gyerekek egyaránt járnak, nem kell sok, hogy valaki megbotoljon egy kiálló vagy éppen hiányzó kődarabban.

 

– A Berzsenyi utcai rendelő lépcsőjével épp csak annyi a baj, mint sok minden mással Kispesten. Nem hinném, hogy beleremegne a költségvetés, ha kijavítaná a burkolatot az önkormányzat, mint ahogyan azt sem hiszem, hogy ez eddig csak azért nem történt meg, mert nem vették észre; én magam is szóvá tettem még tavaly nyáron egy-két megbeszélésen. Tudom, hogy a rendelő felújítását tervezi az önkormányzat, de a balesetveszélyes burkolat cseréjével nem kellene addig várni – írta Dódity Gabriella (FIDESZ-KDNP) frakcióvezető a Facebook oldalán.

 

A Berzsenyi utcai rendelő gyermekorvosi részének lehangolt állapotáról lapunk már többször beszámolt, zsúfolt, és be is ázik. Mivel öt gyermekorvosi praxis osztozik az ottani rendelőkön, a szolgáltatás színvonalának javítására is korlátozottak a lehetőségek. A wekerlei szülők több éven át harcoltak egy saját gyermekorvosi rendelőért, de mindhiába, ez azóta sem valósult meg, a korábbi terveket elvetette a városvezetés.

 

 

Gajda Péter polgármester évekkel ezelőtt megígérte, hogy felújítják a rendelőt, sőt, tavaly júniusi testületi ülésen arról tájékoztatták a képviselőket, hogy az önkormányzat pályázatot nyújtott be az illetékes minisztériumhoz a Berzsenyi utcai házi- és gyermekorvosi rendelő felújítására. Arról nincs információnk, sikerült-e forrást nyerni a pályázaton, de a lépcső burkolatát az idős betegek és a kisgyermekek érdekében felújíthatnák.

 

 

1 Hozzászólás
1.Töhötöm2016. április 10., vasárnap 00:28:00
Van egy rendszer. Ha a pályáztatás a módja a felújításnak akkor attól eltérni nem lehetséges. Volt hogy valaki ettől eltért. Pl. tudok olyat hogy földutat a lakók több évnyi könyörgés után saját költségükön szakszerűen az előírásoknak megfelelően le aszfaltoztattak. A Fideszes önkormányzat azonnal perbe fogta őket, mindenféle jogcímen. El is veszítették a pert úgyhogy a lakók most a bírságot nyögik.....
Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.