2021. október 20., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Lackner szerint csak rágalom, hogy drogozik

Főoldal>Közélet>Lackner szerint csak rágalom, hogy drogozik
 
Írta: Szerk.
2020. november 05. 11:32
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Büntetőeljárást indított rágalmazásért Lackner Csaba Dódity Gabriella ellen, mert szerinte a Fidesz-KDNP-s képviselő azt a képet festette róla egy facebook hozzászólásában, mintha ő drogozna. Dódity Gabriella lapunknak úgy fogalmazott: kíváncsian várja a november 25-ei tárgyalást, és egyben várja Lacknertől, hogy saját magát is feljelentse, hiszen az egész országot bejárt videón épp, hogy ő festi azt a képet magáról, mintha valami fehér port fogyasztana.

Vélhetően az évtized perének első tárgyalására kerül sor november 25-én 13 órakor a kispesti bíróságon. Ekkor lesz az első tárgyalása ugyanis annak a büntetőeljárásnak, amelyben Dódity Gabriella vádlottként áll a kispesti bíróság elé. A feljelentő az a Lackner Csaba, akiről nemcsak közpénzeket is érintő, húzós tartalmú hangfelvételek, hanem egy videofelvétel is bejárta a sajtót, amelyen fehér port lengetett egy ventilátor előtt, majd egy tányérban bankkártyával utcákba rendezgette azt.

 

Szerény önvizsgálat nem ártana

– Tudjuk, hogy nem erőssége a baloldalnak, de jelen esetben talán nem volna káros a kispesti szociknak és Lacknernek egy hangyányi szerény önvizsgálatot tartani – mondta lapunknak Dódity Gabriella, aki szerint olyannyira abszurd ez a történet, hogy talán már komolyan sem vehető. A képviselő elmondta, a baloldalon semmi következménye nem lett annak, ami Lacknerről kiderült, és még őt citálják a bíróság elé. A pofátlanságnak nincs határa a baloldalon – fogalmazott.

 

„Hülyének nézik az embereket”

Mint ismert, a Fidesz-KDNP-s képviselőnek azért kell bíróság elé állnia, mert Lackner fehér poros orrára tett megjegyzést, és azt a véleményt is megfogalmazta Lacknerről, hogy két csík között sem lesz soha olyan hazafi, mint az a kollégája, akit ázsiai származása miatt gúnyolt. A Fidesz-KDNP képviselője szerint azonban az egy dolog, hogy őt bíróságra citálja Lackner, de ezzel a lépéssel hülyének nézik az embereket, szinte a fél országot, hiszen aki látta a fehér poros, ventilátoros, tányéros felvételt, minimálisan elmosolyodik Lackner azon lépésen, hogy még neki áll feljebb. Lackner arroganciáját mi sem mutatja jobban, hogy 1,5 millió forintos sérelemdíjat is követel Dódity Gabriellától, illetve 180 óra közmunka kiszabását is kérte a fideszes képviselőnőre.

 

Kenegetik, maszatolják

A kispesti baloldal egyébként mind a mai napig nem vállalt felelősséget a Lackner Csaba által a hangfelvételeken elmondottakért. Több hét telt el azzal, hogy nem ismerték fel párttársukat, akit ezzel párhuzamosan – nem kis ellentmondás árán – valamiért mégis kizártak az MSZP-ből. Sokáig próbálták kenegetni, hogy hamisak a felvételek, de ez sem jött be, hiszen az idő előrehaladtával megtörténtek azok a dolgok, amelyekről Lackner a tavalyi hangfelvételeken mesélt. Ez eléggé meggyőzően igazolja a felvételek hitelességét is.

 

Lackner, a zenész

Nemrég arcát vállalva megszólalt a Hír TV Informátor című műsorában egy olyan személy is, aki elmondása szerint szem- és fültanúja volt azoknak a beszélgetéseknek, amelyek kiszivárogtak. „Az nemcsak kábítószernek látszó fehér por, hanem egyértelműen az” – fogalmazott. Egyébként a felvételeken Lackner is úgy fogalmaz: „játszottam, meg van, hogy néha most is játszok minden hangszeren.” Ne legyünk biztosak abban, hogy Lackner a muzsikálás örömeiről beszél…

 

A kispestiek is várják

Dódity Gabriella lapunknak elmondta: rengeteg megkeresést kap felháborodott kispestiektől, akik arról biztosítják őt, ott lesznek a tárgyaláson, és segítenek összedobni az esetleges büntetést is. – Hálás vagyok a kispestieknek, és köszönöm a támogatásukat, hogy mellém állnak. Ők is érzik, ez már nem politikai, hanem becsületbeli ügy – fogalmazott a képviselő. A nyilvános tárgyalásra 2020. november 25-én 13 órakor kerül sor a kispesti

bíróságon, a Kossuth téren. Mi ott leszünk, és beszámolunk!

 


 

Kis pesti abszurd mesék

Dódity Gabriella publicisztikája

 

Olvastam egy mesét magamról a szocik lakájmédiájában. Firkálmányukban én vagyok Ahabkapitány, aki saját kicsinységét és esélytelenségét fel nem ismerve, kezét-lábát törve ádáz küzdelemben van a nagy, szent és sérthetetlen Gajda Péterrel Moby Dick-kel szemben, akit amúgy sosem fog levadászni. A képzavarnál már csak a helyi baloldal elmeállapota a súlyosabb. Kezdek komolyan aggódni. 

 

Van itt ez a Lackner-gyerek, aki két csík között, bankkártyával és tányérral a ventilátor előtt szárítgatja a fehér port. Mindezek után, többórás kiselőadást tart a haverjainak arról, mekkora ászok ők itt a kispesti porondon, és akkurátusan részletezi a klán féltve őrzött titkait. Majd amikor a jónépek kapnak egy merőben más képet róluk, mint amit eddig az önkormányzati harsonából kiolvashattak, eszükbe sem jut továbbállni, hanem elkezdenek vadul másra köpködni. Meseírás közben nem átallanak odáig süllyedni, hogy én vagyok az esélytelen vadász, és nem pirulnak bele abba sem, hogy a fegyverhordozójuk szennyesteregetését szánalmas hajtóvadászatként állítsák be. Ezt azonban bármily abszurd, még elnéznénk nekik, hiszen valljuk be: ennél bénább módon eddig keveseknek sikerült lebukniuk. De ennél is abszurdabb az a kanyar, hogy nemsokára bíróság elé állok, mert Lackner beperelt. Hogy miért? Mert szerinte azt a képet festem róla, hogy drogozik.

 

Szemöldök a hajtőig szalad, vérmérséklettől függően következhet a térdcsapkodós röhögés, vagy a lélegzetelállós felháborodás. Tehát van egy macsó, aki egy zacskó fehér porral, a ventilátorával, tányérkájával és egy bankkártyával ül, és azt a képet festi magáról a felvételen, mintha valami fehér port utcákba rendezve fogyasztana. Aztán vagyok én, aki felróttam neki, hogy fehér poros az orra, és két csík között sem lesz soha hazafi, mire én büntetőeljárásban vádlottként bíróság elé állok, mert a macsó szerint azt a képet festem róla, hogy ő drogozik. Jó esetben nem találnak bűnösnek, rossz esetben még 180 óra közmunkában kell Kispest utcáin avart söprögetnem. Sőt, 1,5 millió forintos sérelemdíjat is követel rajtam ez a macsó, vagyis az is lehet, ezt is meg kell fizetnem. Közben pedig csak imádkozhatok a Jóistenhez, hogy adományomat a róla napvilágra került felvételen látottaknál nemesebb célokra fordítsa. Pofátlanság Arcátlanság a köbön. 

 

 

Ez egy morbid történet, de ilyen a baloldal. Eszükbe sem jut magukba nézni, ahogy Burány elvtárs mondta, konzekvenciát levonni, esetleg eltolni azt a biciklit, amit Lackner szerint ebben a ciklusban nagyon kell hajtani, hogy ne kelljen utána majd sokat dolgozni. Helyette vagdalkoznak, perelgetnek, feljelentgetnek; kis pesti abszurd meséket írogatnak. Lackner őszödi beszédének napvilágra kerülésekor Gajda Péter úgy fogalmazott: valaki kinyitotta Andersen mesekönyvét, ők meg szeretnék becsukni azt. Segítek: valószínűleg rossz irányba próbálják, mert azóta is csak ideoda lapozgatják azt.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.