2024. február 28., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
június
május
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.ec5e9607a326.jpg]

Már él a 25 év alatti fiatalok adómentessége

Főoldal>Közérdekű>Már él a 25 év alatti fiatalok adómentessége
 
Írta: Szerk.
2022. január 24. 17:03
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Fontos hír a pesterzsébeti, kispesti, wekerlei fiatalok számára is! Idén a 25 év alattiak a személyi jövedelemadó megfizetése mellett az adminisztráció alól is mentesülnek: az adókedvezmény érvényesítését nem kell külön kérniük.

Összesen 140 milliárd forint marad a munkavállaló fiatalok zsebében a 25 év alattiakat érintő szja mentesség révén – hívta fel a lapunk figyelmét Földesi Gyula, a Fidesz választókerületi elnöke.

 

Mint mondta, a januártól érvényes intézkedés összesen félmillió főt érint, köztük számos pesterzsébeti, kispesti, wekerlei fiatalt, akik a jövedelemadó megfizetése mellett az adminisztráció alól is mentesülnek. Az adókedvezmény érvényesítését ugyanis nem kell külön kérniük, a jogosultságot automatikusan figyelembe veszik a munkáltatók.

 

Földesi Gyula rámutatott arra is, hogy míg a polgári kormány folyamatosan bővíti a fiatalok lehetőségeit, a baloldal csak megszorításokat, elvonásokat, adóemeléseket és eladósodást hozott a családoknak és az országnak is.

 

 – Fiatalok ezrei vándoroltak külföldre, Gyurcsány pedig erre ráerősített, azzal, hogy kijelentette: "el lehet innen menni!" – idézte fel Földesi, megjegyezve: az ország és a gazdaság helyreállítását követően a kormány a családok támogatása mellett a fiataloknak is segítő kezet szeretne nyújtani. Ezt biztosítja az szja mentesség.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.