2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Megújult az otthon udvara

Főoldal>Közélet>Megújult az otthon udvara
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. szeptember 14. 11:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Korszerűsítették a Táncsics utcai Csillagok Napközi Otthona udvarát: akadálymentesítettek, kertet rendeztek, térkövet és műfüvet raktak le. Az egymillió forintos beruházást az intézmény saját maga gazdálkodta ki.

Ünnepélyes keretek között átadták szeptember 13-án a megújult Csillagok Napközi Otthona udvarát. Balázs Piroska intézményvezető hangsúlyozta, a munka eredményeként javult a gondozottak sportolási lehetősége, a korszerűsítés révén jobban érezhetik magukat a naponta idejáró fogyatékkal élő emberek. Megtudtuk, a beruházás egymillió forintos költségét az intézmény saját maga finanszírozta abból a pénzből, amit tavalyi költségvetésükből spóroltak meg.

 

Az ünnepségen az otthon két gondozottja is előadással mutatkozott be: Emperger Szilvia énekelt, Nagy Dávid verset mondott. Korábban mindketten eredményesen vettek részt az Értelmi Fogyatékosok Országos Érdekvédelmi Szövetsége által rendezett Ki mit tud?-on, Szilvia ének kategóriában győzött, míg Dávid második lett a versmondásban.

 

A Csillagok Napközi Otthonában elsősorban középsúlyos értelmi sérült és halmozottan fogyatékos 22-52 év közötti emberek veszik igénybe a szolgáltatásokat. A Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat részlegében jelenleg 30 gondozottat látnak el.  

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.