2020. április 03., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
 Friss kommentekTwitter
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Nem fizetett az önkormányzat, 21 milliót követelnek a kerülettől

Főoldal>Közélet>Nem fizetett az önkormányzat, 21 milliót követelnek a kerülettől
 
Írta: Szerk.
2017. november 22. 11:11
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hónapokig várt válaszra Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok az önkormányzattól annak kapcsán, hogy hány tízmillió forint közös költséggel tartozik az önkormányzat a Kossuth téri Piac Társasházainak, amely miatt 21 millió forintot kellett átcsoportosítani a költségvetésben a végrehajtási költség és a késedelmi kamat kifizetése miatt.

Az önkormányzat és a Kossuth téri Piac társasházai között ugyanis évek óta elszámolási vita zajlik, mert az önkormányzat nem fizet közös költséget, és úgy tudjuk, az önkormányzatnak is vannak követelései a társasházzal szemben. A képviselő lapunknak elmondta, bár a napokban megkapta a választ, mindez vélhetően annak köszönhető, hogy törvényességi észrevételt tett a Fővárosi Kormányhivatalnál, valamit magánemberként közérdekű adatigénylést nyújtott be a kispesti hivatalhoz.

 

– Szégyen, hogy az Év jegyzőjének választott Béja Julianna nem tesz eleget a közérdekű tájékoztatási kötelezettségének, hiszen nekem, mint képviselőnek hivatalosan meg kellett volna válaszolnia az első levelemet, amelyet június 12-én küldtem. Az iroda tájékoztatása szerint a kérdést a VAMÜSZ vezetőjének, Kránitz Krisztián MSZP-s képviselőnek kellene megválaszolnia, de ő sem tette. Biztos jó okuk van rá, hogy nem válaszoltak – mondta lapunknak Dódity Gabriella, aki hozzátette: nem érti, miért nem fizetett az önkormányzat évekig közös költséget a társasháznak, hiszen ezzel plusz fizetnivalókat generált, amelyeket akár a piac, akár a nevelési intézmények felújítására lehetett volna fordítani.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.