2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Nógrádi György: Létfontosságú választás jön

Főoldal>Közélet>Nógrádi György: Létfontosságú választás jön
 
Írta: Szerk.
2018. március 06. 16:08
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az illegális bevándorlásról, valamint a Soros-terv veszélyeiről is beszélt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, aki Földesi Gyula, Kispest és Pesterzsébet országgyűlési képviselőjelöltjének meghívására idén is előadást tartott.

„Addig, amíg az ország miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják, addig Magyarország védett lesz az illegális bevándorlástól. Ennek szellemében végzem én is a munkám, hiszen számunkra Magyarország az első, és ez a választás is erről szól – vezette fel az előadás témáját Földesi Gyula, aki arról is beszélt, hogy az ellenzéki oldalon csak olyan politikai pártok vannak, akik lebontanák a kerítést, és akiket csak a hatalom érdekel. - Bennünket Magyarország, és az itt élők érdekelnek. Szeretnénk, hogyha Magyarország megmaradna szellemiségében és kultúrájában is olyannak, amilyennek megismertük.

 

Földesi Gyula meghívására érkezett Nógrádi György 

 

Az est vendége, Nógrádi György úgy fogalmazott, hogy Magyarországon létfontosságú választás jön.

- Hiszem azt, hogy sok mindent el fog dönteni – mondta el a szakértő, aki hozzátette, hogy mindenhol ugyanaz a téma: a biztonság. Az embereket foglalkoztatják ezek a kérdések.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőként vallja, hogy Magyarország a béke szigete, ugyanis Európában a legbiztonságosabbak közé tartozik. Ennek érdekében, hogy ez így is maradjon, sokat tesz a honvédség és a rendőrség a határvédelemmel. Előadása a migrációs válságról szólt, arról, amely Európát sújtja, és Magyarországot is veszélyezteti.

- Ami a migránskérdést illeti, a magyar miniszterelnök először egyedül volt Európában, de az idő őt igazolta. A Visegrádi négyek is mellénk álltak. A Közép- és Kelet Európai országok mellénk álltak. Az új osztrák vezetés szintén - migránskérdésben - gyakorlatilag 100%-ban azt mondja, amit mi. Az új német belügyminiszter ugyanazt mondja, mint mi. Jelenleg ott tartunk, hogy az Európai Unió 28 tagjából most már körülbelül 10 azt mondja, amit mi. Vagyis a magyar biztonságpolitikát az idő igazolta. Attól kezdve, hogy megépítettük a kerítést, Magyarország védett. Jelezni szeretném, hogy Magyarország a kerítéssel a V4-eket és Európát is védte – hangzott el a biztonságpolitikai szakértőtől, aki a kerítés-ügynek kezdettől az elkötelezettje.

Nógrádi György azt is kiemelte, hogy a migránsáradat tavasztól várhatóan újra felerősödik, ahogy az időjárás jobbra fordul.  

- Soha normális ember nem mondta, hogy minden migráns terrorista. De azt igen, hogy a migránsokkal bejöttek a terroristák is – hangsúlyozta Nógrádi.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.